Κορονοϊός-Γερμανία: 101χρονη απέδρασε από οίκο ευγηρίας για να δει την κόρη της

Γυναίκα με ρόμπα και μάσκα περπατά στο δρόμο
Γυναίκα με ρόμπα και μάσκα περπατά στο δρόμο AP

Μία ηλικιωμένη 101 ετών το δραπέτευσε από τον οίκο ευγηρίας όπου έμενε, για να γιορτάσει τα γενέθλια της κόρης της. Η αστυνομία την σταμάτησε σε κοντινό δρόμο.

Αψηφώντας τον όποιον κίνδυνο από τον κορονοϊό, μία Γερμανίδα 101 ετών, θέλοντας να γιορτάσει τα γενέθλια της κόρης της μαζί της, το έσκασε από τον οίκο ευγηρίας που διαμένει και παρ' ολίγον να τα κατάφερνε εάν δεν την σταματούσε στον δρόμο η αστυνομία, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Η υπεραιωνόβια "ζαβολιάρα" δραπέτευσε χθες το απόγευμα από την έξοδο κινδύνου, τόνισε η αστυνομία της πόλης Μπρούσβικ, στα βόρεια.

ADVERTISING

Μία αστυνομική περίπολος την εντόπισε να περιφέρεται στον δρόμο όχι μακριά από τον οίκο που τη φιλοξενεί. Εκείνη αρχικά προσπάθησε να αρνηθεί πως διαμένει στον οίκο ευγηρίας, υποστηρίζοντας πως μένει μαζί με την κόρη της.

Οι αστυνομικοί την μετέφεραν στο σπίτι της κόρης της και τότε τους απεκάλυψε πως πριν από δύο εβδομάδες είχε μεταφερθεί στον οίκο ευγηρίας όπου διαμένει τώρα, αλλά «της λείπει αφάνταστα πολύ η κόρη της», ανακοίνωσε η αστυνομία.

Η ηλικιωμένη γυναίκα «τουλάχιστον κατόρθωσε για λίγο να δει την κόρη της μέσα από το περιπολικό», προτού μεταφερθεί στον τωρινό τόπο διαμονής της, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός, Γερμανία, Covid-19
SHARE:

24Media Network