Κορονοϊός: Η Ελληνίδα που εμψυχώνει με τις άριες της τους Ιταλούς

Κορονοϊός: Η Ελληνίδα που εμψυχώνει με τις άριες της τους Ιταλούς
Η Κατερίνα Κώτσου Glomex

Η Κατερίνα Κώτσου τραγουδά από το μπαλκόνι της στην Τοσκάνη και δίνει κουράγιο σε όσους βρίσκονται σε καραντίνα. Τι δηλώνει η Ελληνίδα υψίφωνος για τον κορονοϊό στην Ιταλία.

Η Κατερίνα Κώτσου είναι υψίφωνος και διαμένει στην Τοσκάνη, βιώνοντας την φοβερή πραγματικότητα της Ιταλίας, όπου η κατάσταση με την εξάπλωση του κορονοϊού είναι αρκετά επικίνδυνη.

Οι ιταλικές πόλεις βρίσκονται σε αυστηρή καραντίνα και οι κάτοικοι που είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους εδώ και αρκετές μέρες, βρίσκουν διάφορους τρόπους για να δίνουν και να παίρνουν κουράγιο μεταξύ τους, με κυριότερο το τραγούδι στα μπαλκόνια τους.

Η Κατερίνα Κώτσου βάζει το δικό της λιθαράκι σε αυτή την αλληλέγγυα προσπάθεια που δίνει δύναμη και προσφέρει χαρά στους κατοίκους, τραγουδώντας την μία άρια μετά την άλλη από το μπαλκόνι της.

“Είναι μια κατάσταση πολέμου. Εγώ προσωπικά δίνω μια παράσταση με όλη μου την ψυχή στον κόσμο. Εκείνοι μου το είχαν ζητήσει. Μου έλεγαν “τραγούδησε Κατερίνα, τραγούδησε”! Έτσι, άρχισα να λέω την μία άρια μετά την άλλη και τώρα έχει γίνει θεσμός”, δήλωσε η Ελληνίδα υψίφωνος.

“Δεν είναι παίξε-γέλασε. Όπου δεν πρόσεξαν, κρούσματα αυξήθηκαν από τη μία μέρα στην άλλη”, πρόσθεσε, αναφερόμενη στη γενικότερη κατάσταση που βιώνει όλος ο πλανήτης;.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα