Κορονοϊός – Ιταλία: Άλλοι 837 νεκροί το τελευταίο 24ωρο

Κορονοϊός – Ιταλία: Άλλοι 837 νεκροί το τελευταίο 24ωρο
Νοσηλευτές την Ιταλία. AP

Η Ιταλία δεν σταματάει να μετράει τις πληγές της από τον κορονοϊό. Ξεπερνά τις 12.400 ο συνολικός αριθμός των νεκρών.

Η ιταλική κυβέρνηση ευελπιστεί πως δεν απέχουμε πολύ από το να φτάσουμε στην κορυφή της καμπύλης και να αρχίσει να μειώνεται ο αριθμός των καθημερινών κρουσμάτων ελέω του κορονοϊού, ωστόσο οι ειδήσεις που μέχρι στιγμής φτάνουν από τη γειτονική χώρα είναι γροθιά στο στομάχι για όλους μας.

Το ίδιο συνέβη και το απόγευμα της Τρίτης, με τους κυβερνώντες τη γειτονική χώρα να ανακοινώνουν επίσημα πως στο τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 837 νέοι θάνατοι (+7,2% σε σύγκριση με τη Δευτέρα) με αποτέλεσμα να ανεβαίνει σε 12.428 ο αριθμός των νεκρών από τότε που ξέσπασε ο κορονοϊός, το μεγαλύτερο νούμερο σε όλο τον κόσμο.

Όσον αφορά στα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα, αυτά είναι 4.023 (+3,9% σε σύγκριση με την Δευτέρα), με το συνολικό αριθμό ατόμων που είναι αυτή τη στιγμή θετικοί στον κορονοϊό να είναι 77.635.

Η Πολιτική Προστασία της Ιταλίας έκανε επίσης γνωστό πως τα άτομα που έχουν αναρρώσει μετά από το ξέσπασμα του κορονοϊού είναι πλέον 15.729, με τα 1.109 να γίνονται καλά το τελευταίο 24ωρο, ενώ 66 είναι οι γιατροί που εχουν χάσει τη ζωή τους από τον κορονοϊό.

Η περιοχή της γειτονικής χώρας που μετράει τα περισσότερα θύματα είναι η Λομβαρδία με 7.199 νεκρούς και 43.208 επιβεβαιωμένα κρούσματα.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version