Κορονοϊός – Νέα Υόρκη: Πισωγύρισμα με lockdown σε συνοικίες

Κορονοϊός – Νέα Υόρκη: Πισωγύρισμα με lockdown σε συνοικίες
People stand in line for food at a CAMBA distribution site in Brooklyn's Flatbush neighborhood, Thursday, Oct. 1, 2020, in New York. CAMBA, Inc. is a Brooklyn-based nonprofit organization that provides social services to New Yorkers in need. (AP Photo/Mark Lennihan) AP

Έτοιμος για επαναφορά μέτρων lockdown σε συνοικίες της Νέας Υόρκης, ο δήμαρχος της αμερικανικής μητρόπολης μετά την κατακόρυφη αύξηση των κρουσμάτων.

Η πόλη της Νέας Υόρκης είναι έτοιμη να ξανακλείσει σχολεία και καταστήματα σε εννέα συνοικίες του Μπρούκλιν και του Κουίνς, όπου παρατηρείται κατακόρυφη αύξηση των κρουσμάτων της επιδημίας του κορονοϊού τις τελευταίες δύο εβδομάδες, δήλωσε την Κυριακή (04/10) ο δήμαρχος της πόλης Μπιλ ντε Μπλάζιο.

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης διευκρίνισε ότι θέλει τα μέτρα να τεθούν σε ισχύ από την Τετάρτη και περιμένει την σύμφωνη γνώμη του κυβερνήτη Άντριου Κουόμο.

Εάν εγκριθούν, θα είναι η πρώτη φορά που η πρώτη αμερικανική μητρόπολη, που εξελίχθηκε σε υπόδειγμα ελέγχου της επιδημίας μετά τον θάνατο 24.000 ανθρώπων, θα είναι υποχρεωμένη να κάνει βήματα πίσω στην άρση των μέτρων του.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα