Κορονοϊός: Νόσησε μαθητής του 4ου ΓΕΛ Γαλατσίου

Κορονοϊός: Νόσησε μαθητής του 4ου ΓΕΛ Γαλατσίου
Σχολική αίθουσα Eurokinissi

Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορονοϊού σε μαθητή του 4ου ΓΕΛ Γαλατσίου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος, ενώ συνιστά ψυχραιμία.

Ένας μαθητής του 4ου Γενικού Λυκείου Γαλατσίου, είναι ένα ακόμα από τα κρούσματα κορονοϊού που μετρά η Ελλάδα. Την ανακοίνωση έκανε ο Δήμος Γαλατσίου, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους στο Facebook. 

Ο Δήμος τονίζει πως έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται όλες οι απαιτούμενες ενέργειες για την ελαχιστοποίηση της εξάπλωσης της νόσου, ενώ συνιστά ψυχραιμία.

Η ανακοίνωση του Δήμου Γαλατσίου

Αγαπητοί φίλες και φίλοι, 

Ένας Δήμος οργανωμένος οφείλει να προστατεύει υπεύθυνα τους κατοίκους του με σωστή ενημέρωση και άμεσες στρατηγικές δράσεις. 

Σύμφωνα με ενημέρωση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού σε μαθητή στο 4ο Γενικό Λύκειο Γαλατσίου.

Συνιστούμε την ψυχραιμία των κατοίκων της πόλης μας και βεβαιώνουμε πως η Δημοτική Αρχή είναι κοντά στους κατοίκους! Μαζί θα αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες αυτής της κατάστασης με σύνεση καθώς βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με το Υπουργείο Υγείας, το Υπουργείο Παιδείας και τον ΕΟΔΥ. Από την πρώτη στιγμή άρχισαν να γίνονται οι απαιτούμενες ενέργειες για την ελαχιστοποίηση της εξάπλωσης της νόσου και δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας. 

Ο Δήμος Γαλατσιου διευκρινίζει για μια ακόμη φορά πως για την προσωρινή αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων και τα κριτήριά της, την αποκλειστική ευθύνη έχουν τα συναρμόδια Υπουργεία Παιδείας και Υγείας μετά από την εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας.

Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία μαζί σας για να λύσουμε απορίες και να ακούσουμε τις ανησυχίες σας 24 ώρες το 24ωρο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα