Κορονοϊός: Το Υπουργείο Υγείας της Γερμανίας προειδοποιεί ενόψει Πρωταπριλιάς

Χιλιάδες είναι τα τεστ για τον κορονοϊό που γίνονται στην Γερμανία
Χιλιάδες είναι τα τεστ για τον κορονοϊό που γίνονται στην Γερμανία HENNING KAISER/DPA VIA AP

Ξεκάθαρο αυστηρό μήνυμα σε όσους επιχειρήσουν να σκαρώσουν κάποιο πρωταπριλιάτικο ψέμα εν μέσω κορονοϊού, έστειλε μέσω ανάρτησής του στο Twitter το Υπουργείο Υγείας στην Γερμανία.

Η πρώτη μέρα του Απριλίου είθισται σε αρκετές χώρες στον κόσμο να συνδέεται με ψέματα και φάρσες, όμως φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά, με τον πλανήτη να βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού απέναντι στον κορονοϊό που φαντάζει ως ένας μεγάλος, επικίνδυνος αόρατος εχθρός που απειλεί την ανθρωπότητα.

Επειδή λοιπόν απαιτείται σοβαρότητα, σύνεση και ωριμότητα τούτες τις ώρες και όχι χαλαρότητα και αλαφρότητα, το Υπουργείο Υγείας της Γερμανίας φρόντισε να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα σε όσους έχουν διανοηθεί να αστειευτούν τη συγκεκριμένη ημέρα με το θέμα του κορονοϊού.

"Με τις υπάρχουσες συνθήκες, σας ζητάμε ευγενικά να μην προχωρήσετε στην εφεύρεση ιστοριών με θέμα τον κορονοϊό, για να μειώσουμε τον κίνδυνο η μάχη κόντρα στον κορονοϊό να γίνει δυσκολότερη από κάποιες "λανθασμένες πληροφορίες", αναφέρει χαρακτηριστικά με ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός, Covid-19, Γερμανία
SHARE:

24Media Network