Κορονοϊός – Βρετανία: Δίδυμες αδερφές πέθαναν με τρεις ημέρες διαφορά

Κορονοϊός – Βρετανία: Δίδυμες αδερφές πέθαναν με τρεις ημέρες διαφορά

Οι δίδυμες αδερφές Κέιτι και Έμα Ντέιβις, ηλικίας 37 ετών αμφότερες, άφησαν την τελευταία τους πνοή ελέω κορονοϊού με τρεις ημέρες διαφορά. Διαβάστε αναλυτικά.

Η οικογένεια Ντέιβις βιώνει μία ανθρώπινη τραγωδία, με την Έμα Ντέιβις να αποκαλύπτει πως οι 37χρονες δίδυμες αδερφές της, Κέιτι και Έμα, έφυγαν αμφότερες από τη ζωή μέσα σε διάρκεια τριών ημερών, έχοντας προσβληθεί από τον κορονοϊό.

Η νοσοκόμα για παιδιά, Κέιτ Ντέιβις έφυγε από τη ζωή το βράδυ της περαμένης Τρίτης (21/4) στο Southampton General Hospital, ενώ τρεις ημέρες αργότερα, την Παρασκευή (24/4), έχασε τη μάχη με την νόσο η δίδυμη αδερφή της, Έμα, που είχε εργαστεί και αυτή στο ίδιο νοσοκομείο για εννέα χρόνια και είχε αποχωρήσει το 2013.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ


“Πάντα έλεγαν πως ήρθαν στον κόσμο μαζί και ότι θα έφευγαν μαζί. Είχαν και άλλα προβλήματα υγείας και δεν αισθάνονταν καλά εδώ και αρκετό διάστημα. Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψω πόσο ξεχωριστές ήταν για μένα.

Το μόνο που ήθελαν ήταν να βοηθήσουν άλλους ανθρώπους. Από τότε που ήταν νέες, προσποιούνταν πως ήταν γιατρίνες και νοσοκόμες που θεράπευαν τις κούκλες της.

Έδιναν τα πάντα για τους ασθενείς τους που πρόσεχαν. Ήταν εξαιρετικές. Δεν μου φαίνεται όλο αυτό αληθινό”, δήλωσε η Έμα Ντέιβις.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, συνολικά 50 άτομα από το νοσηλευτικό προσωπικό της Μεγάλης Βρετανίας έχουν χάσει τη ζωή τους χτυπημένα από τον κορονοϊό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα