Κύπρος: To βίντεο της μαφιόζικης επίθεσης στην Αγία Νάπα

Κύπρος: To βίντεο της μαφιόζικης επίθεσης στην Αγία Νάπα

Το βίντεο της μαφιόζικης επίθεσης στην Αγία Νάπα ήρθε στο φως της δημοσιότητας και θυμίζει ταινία δράσης του Χόλιγουντ.

Πλάνα που είδαν το φως της δημοσιότητας αποτυπώνουν την ωμότητα της μαφιόζικης επίθεσης που έλαβε χώρα στην Αγία Νάπα της Κύπρου.

Ο δράστης, στη μέση του δρόμου, βγάζει το αυτόματο και πυροβολεί. Μόλις τελειώνει την ενέργειά του αποχωρεί από το σημείο τρέχοντας.

Το χρονικό της υπόθεσης από το Sigmalive:

Σύμφωνα με την αστυνομία γύρω στις δύο σήμερα τα ξημερώματα, ο δράστης της απόπειρας φόνου, φέροντας κουκούλα, πέρασε πεζός έξω από καφεστιατόριο στην Αγία Νάπα που βρίσκεται στην Οδό Κρύου Νερού και αφού ανέσυρε πυροβόλο όπλο, έριξε πυροβολισμούς εναντίον προσώπων που βρίσκονταν στο καφεστιατόριο.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν σοβαρά μία γυναίκα ηλικίας 26 χρόνων και τρεις άνδρες, οι δύο ηλικίας 38 χρόνων και ο τρίτος ηλικίας 32 χρόνων. Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της ΑΔΕ και του ΤΑΕ Αμμοχώστου, ο Αρχηγός της Αστυνομίας, ο Βοηθός Αρχηγός Επιχειρήσεων, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αμμοχώστου και ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τους τέσσερις τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Όλοι οι τραυματίες φέρουν διαμπερή τραύματα από τις σφαίρες στο σώμα τους, ενώ η 26χρονη υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση. Η κατάσταση των τεσσάρων ατόμων κρίνεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version