Παραίτηση μέσω χάκερ

Παραίτηση μέσω χάκερ

Χιλιάδες Γάλλοι έμαθαν τα νέα της παραίτησης του προέδρου της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί. Τελικά επρόκειτο για φάρσα από χάκερ. Δείτε τι έγραψαν στον λογαριασμό του στο Facebook

Θύμα επίθεσης στο διαδίκτυο έπεσε ο Γάλλος πρωθυπουργός Νικολά Σαρκοζί καθώς χάκερ κατάφεραν να σπάσουν τον κωδικό του στο Facebook.

Οι επίδοξοι χάκερ ανακοίνωσαν όντας ο Σαρκοζί ότι παραιτείται τον επόμενο χρόνο.

Αυτό σημαίνει ότι πάνω 350.000 φίλοι του διάβασαν τα σοκαριστικά νεά της παραίτησής του ενώ χιλιάδες το προώθησαν σε άλλους το βράδυ της Κυριακής.

Παραίτηση μέσω χάκερ

"Αγαπητοί Συμπατριώτες, δεδομένων των εξαιρετικών περιστάσεων που αντιμετωπίζει η χώρα μας, έχω αποφασίσει να μην θέσει τον εαυτό μου για την επανεκλογή το 2012" ανήρτησαν οι χάκερ ανορθόγραφα.

Μάλιστα παρέπεμπαν σε μια άλλη σελίδα του κοινωνικού δικτύου υπό το τίτλο "Farewell to Nicolas Sarkozy", καλώντας τον κόσμο να συναντηθεί στις 6 Μαΐου του 2012 έξω από το εστιατόριο Fouquet του Παρισιού γιορτάζοντας το γεγονός.

Σημειώνεται ότι στο συγκεκριμένο εστιατόριο ο Σαρκοζί γιόρτασε την εκλογή του με διάσημους φίλους συμπεριλαμβανομένου και του Γάλλου τραγουδιστή Johnny Hallyday.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ήταν στην Αλσατία...

SHARE:

24Media Network