Λέβιτ: Ο Τραμπ δεν έχει δώσει προθεσμία στο Ιράν για υποβολή πρότασης συμφωνίας
Διαβάζεται σε 1'
Ο Αμερικανός πρόεδρος περιμένει “ενιαία” απάντηση από την Τεχεράνη στις προτάσεις ΗΠΑ, υποστήριξε η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου.
- 22 Απριλίου 2026 23:21
Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, θέλει να δει μια “ενιαία” απάντηση από την ιρανική ηγεσία στις προτάσεις των ΗΠΑ για τον τερματισμό των εχθροπραξιών, δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου.
Η Κάρολαϊν Λέβιτ διευκρίνισε σε δημοσιογράφους πως ο Τραμπ δεν έχει δώσει προθεσμία στην Τεχεράνη για την υποβολή της ιρανικής πρότασης.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε νωρίτερα στην εκπομπή «The Story with Martha MacCallum» του τηλεοπτικού δικτύου Fox News, η Λέβιτ είπε πως το Ιράν θα πρέπει να συμφωνήσει να παραδώσει στις ΗΠΑ τα αποθέματα εμπλουτισμένου ουρανίου στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων με στόχο τον τερματισμό του πολέμου.