Linda Evangelista: Στο πλευρό των γυναικών που κατηγορούν τον πρώην άνδρα της για βιασμό

Linda Evangelista: Στο πλευρό των γυναικών που κατηγορούν τον πρώην άνδρα της για βιασμό
Linda Evangelista ASSOCIATED PRESS

Η Linda Evangelista ένα από τα πιο διακεκριμένα μοντέλα όλων των εποχών, μιλά ανοιχτά για τις κατηγορίες που έχει δεχτεί ο πρώην σύζυγός της, Gerald Marie και αφορούν περιστατικά σεξουαλικών κακοποιήσεων και βιασμών.

Το διακεκριμένο μοντέλο Linda Evangelista επαίνεσε το “θάρρος και τη δύναμη” των γυναικών που κατηγόρησαν τον πρώην σύζυγό της, Gerald Marie για σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό.

Μιλώντας αποκλειστικό στον Guadian, η Evangelista, μια από τις κυρίαρχες παρουσίες στον χώρο της μόδας για δεκαετίες, αποκάλυψε πως πιστεύει κάθε κατηγορία που ακούγεται σε βάρος του.

“Όσο βρισκόμουν σε σχέση με τον Gerald Marie, δεν είχα την παραμικρή ιδέα για τις προκείμενες κατηγορίες, γι’ αυτό και αδυνατούσα να βοηθήσω αυτές τις γυναίκες”, ανέφερε το μοντέλο. Με τον πρώην σύζυγό της και ιδιοκτήτη πρακτορείου μοντέλων, ήταν παντρεμένη από το 1987 έως και το 1993.

“Τώρα τις ακούω και βάσει των δικών μου εμπειριών, πιστεύω πως οι γυναίκες αυτές λένε την αλήθεια. Ραγίζει η καρδιά μου, γιατί πρόκειται για πληγές που ίσως ποτέ να μην επουλωθούν. Σήμερα θαυμάζω το θάρρος και τη δύναμή τους να μιλήσουν ανοιχτά”.

Από την Κυριακή 18/10 στις 07:00 το πρωί και για 72 ώρες δείτε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο News 24/7 το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ “Golden Dawn Girls” (Τα Κορίτσια της Χρυσής Αυγής)

Η Linda Evangelista έχει πλέον καθιερώσει τη θέση της στο χώρο της μόδας, καθώς πρόκειται για ένα από τα πιο διακεκριμένα μοντέλα όλων των εποχών. Η επιθυμία της να μιλήσει ανοιχτά επί του θέματος, πυροδοτήθηκε ύστερα από ακόμα τέσσερις καταγγελίες μοντέλων σε βάρος του πρώην συζύγου της. Ο Marie, πρώην διευθυντής του Πρακτορείου Μοντέλων “Elite” έχει εκπροσωπήσει μερικά από τα διασημότερα μοντέλα, όπως για παράδειγμα την Cindy Crawford, την Claudia Schiffer και την Naomi Kambel. Οι καταγγελίες σε βάρος του έχουν φτάσει πλέον τις εννέα.

Τον περασμένο μήνα, εισαγγελείς στη Γαλλία ξεκίνησαν έρευνα σε βάρος του για τον βιασμό τεσσάρων γυναικών. Μεταξύ αυτών και της Carre Otis, ένα τοπ μόντελ της δεκαετίας του ’90 η οποία ήταν μόλις 17 ετών όταν ο Marie την βίασε επανειλημμένα το 1986.

Η Evangelista δεν ήταν παρούσα στο συγκεκριμένο περιστατικό. Παράλληλα, καμία από τις γυναίκες που έχουν καταφερθεί εναντίον του Marie, δεν έχουν κάνει λόγο για συνενοχή ή γνώση της.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα