Λονδίνο: Ένταση σε διαδήλωση μεταξύ αστυνομίας και αρνητών του κορονοϊού

Λονδίνο: Ένταση σε διαδήλωση μεταξύ αστυνομίας και αρνητών του κορονοϊού
Διαδήλωση των αρνητών του κορονοϊού στο Λονδίνο AP

Συγκέντρωση από συνωμοσιολόγους και αρνητές του κορονοϊού πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό Λονδίνο, με αποτέλεσμα την άμεση επέμβαση της αστυνομίας.

Περισσότεροι από 1.000 άνθρωποι εκτιμάται ότι συμμετείχαν σε διαδήλωση στο κεντρικό Λονδίνο, μεταξύ των οποίων βρίσκονταν συνωμοσιολόγοι του 5G, αρνητές του κορονοϊού και άνθρωποι που τάσσονται κατά των εμβολίων.

Σύμφωνα με τη guardian πολλοί από τους διαδηλωτές μπήκαν σε ανοιχτή διαμάχη με την αστυνομία, με αποτέλεσμα να τους απωθήσουν μακριά από το κέντρο της διαδήλωσης.

Δεκάδες αστυνομικοί, κάποιοι από τους οποίους έφιπποι, προσπάθησαν να σπάσουν τον κλοιό των διαδηλωτών, οι οποίοι είχαν δημιουργήσει μπλόκα, προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο, να αποτρέψουν τη σύλληψή τους.

Οι αρνητές του κορονοϊού, φώναζαν συνθήματα, ενώ την ίδια ώρα έσπρωχναν τους αστυνομικούς.

Ταυτόχρονα, ένα άλλο μέρος του πλήθους προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ένας άντρας που μιλούσε μέσα από το μεγάφωνο, τόνισε πως ”πρόκειται για ειρηνική διαδήλωση, δεν θέλουμε χούλιγκανς, μην προσπαθείτε να τα βάλετε με την αστυνομία”.

Η αστυνομία με τη σειρά της προειδοποίησε, πως κάποιοι διαδηλωτές μπορεί να συλληφθούν αν δεν υπακούσουν στις διαταγές της και δεν απομακρυνθούν από την πορεία.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα