Μ. Βρετανία: Τεστ θα ανιχνεύουν τον κορονοϊό σε 90 λεπτά

Μ. Βρετανία: Τεστ θα ανιχνεύουν τον κορονοϊό σε 90 λεπτά
Διαγνωστικά τεστ στη Μ. Βρετανία AP Photo/Kirsty Wigglesworth, pool

Εκατομμύρια διαγνωστικά τεστ για τον κορονοϊό διατίθενται σε νοσοκομεία της Μεγάλης Βρετανίας, με τα αποτελέσματα να γίνονται γνωστά σε μόλις μιάμιση ώρα.

Εκατομμύρια διαγνωστικά τεστ για την πανδημία του κορονοϊού που θα μπορούν να ανιχνεύσουν τον κορονοϊό μέσα σε 90 λεπτά θα διατεθούν στα βρετανικά νοσοκομεία, στους υγειονομικούς σταθμούς περίθαλψης, αλλά και στα εργαστήρια, προκειμένου να ενισχυθούν οι δυνατότητες διάγνωσης μέσα στους επόμενους μήνες, όπως δήλωσε ο υπουργός Υγείας Ματ Χάνκοκ.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, τα τεστ αυτά θα περιλαμβάνουν 5,8 εκατομμύρια τεστ με τη χρήση DNA και 450.000 τεστ με τη λήψη επιχρίσματος. Κανένα από τους τύπους των τεστ αυτών δε θα απαιτεί την εποπτεία εξειδικευμένου προσωπικού υγείας.

Το γεγονός ότι τα τεστ αυτά θα μπορούν να ανιχνεύουν τη γρίπη, όπως επίσης και την COVID-19 θα είναι σε μεγάλο βαθμό ωφέλιμο, καθώς οδεύουμε προς το χειμώνα, ώστε οι ασθενείς να μπορούν να ακολουθήσουν τις σωστές συμβουλές και να προστατέψουν τους εαυτούς τους, αλλά και άλλους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα