Μαχαιριές στην Όξφορντ Στριτ

Μαχαιριές στην Όξφορντ Στριτ
© REUTERS

Τη ζωή του έχασε ένας 18χρονός από μαχαιριά μπροστά στα μάτια εκατοντάδων ανθρώπων στους πλέον πολυσύχναστους εμπορικούς δρόμους της Μεγάλης Βρετανίας στην Όξφορντ Στριτ, μετά από καβγά (Vid+Pics)

Ένας 18χρονος έχασε τη ζωή του από επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε  μπροστά στα μάτια εκατοντάδων έντρομων βρετανών και τουριστών που έκαναν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους σε έναν από τους πλέον εμπορικούς δρόμους της Ευρώπης, την Oxford Street στο Λονδίνο.

Μαχαιριές στην Όξφορντ Στριτ
© KEYSTONEUSA-ZUMA / REX FEATURES

Ο 18χρονος δέχτηκε επίθεση στη διάρκεια καυγά που ξέσπασε ανάμεσα σε δύο παρέες νεαρών.

Body on Oxford Street after a stabbing on Boxing Day. 

1st batch - more to come.

The Sun - Commissioned Job

© Mikael Buck
07828 201 042 // www.mikaelbuck.com
Body on Oxford Street after a stabbing on Boxing Day. 1st batch - more to come. The Sun - Commissioned Job © Mikael Buck 07828 201 042 // www.mikaelbuck.com MIKAEL BUCK

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνέλαβε περίπου δέκα υπόπτους για την επίθεση που σημειώθηκε στις 1345 GMT και προκάλεσε το κλείσιμο τμημάτων της πολυσύχναστης εμπορικής περιοχής του κέντρου.

Μαχαιριές στην Όξφορντ Στριτ
© LNP

Η επομένη των Χριστουγέννων είναι κατά παράδοση μια από τις πιο δημοφιλείς στους καταναλωτές που κάνουν τις αγορές τους στην Oxford Street καθώς ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις.

Μαχαιριές στην Όξφορντ Στριτ
© BIMAL GAUTAM / DEMOTIX

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ένας άνδρας 21 ετών δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στο πόδι, κοντά στο Oxford Circus, στην ίδια περιοχή. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι τα τραύματά του δεν είναι απειλητικά για τη ζωή του και πρόσθεσε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμη για να γνωρίζει αν τα δύο περιστατικά συνδέονται. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τρεις υπόπτους για την δεύτερη επίθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Fatal stabbing on London's Oxford Street

SHARE:

24Media Network