Μαγκουάιρ: Πρώτο θέμα στα διεθνή ΜΜΕ τα κατορθώματα του αρχηγού της Γιουνάιτεντ

Μαγκουάιρ: Πρώτο θέμα στα διεθνή ΜΜΕ τα κατορθώματα του αρχηγού της Γιουνάιτεντ

Ο Χάρι Μαγκουάιρ συνελήφθη μετά από καυγά και επίθεση σε αστυνομικό στην Μύκονο, με αποτέλεσμα να γίνει πρώτο θέμα στα αγγγλικά και όχι μόνο ΜΜΕ.

Μπλεξίματα με τον νόμο έχει ο Χάρι Μαγκουάιρ, αφού ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβρισε και χτύπησε αστυνομικό στην Μύκονο, ενώ η παρέα του διαπληκτίστηκε με άλλη ομάδα ατόμων.

Περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, η Αστυνομία κλήθηκε στην περιοχή Φάμπρικας της Μυκόνου, για διένεξη μεταξύ δύο παρεών τουριστών από την Μεγάλη Βρετανία.  

Πλέον ο αμυντικός των κόκκινων διαβόλων θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν θα αποδεχθεί το κατηγορητήριο, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αναφέρει ότι ο Μαγκουάρι συνεργάζεται με τις ελληνικές αρχές.

Τα μπλεξίματα του Χάρι Μαγκουάιρ είναι λογικό πως έγιναν πρώτο θέμα στα διεθνή ΜΜΕ και ιδιαίτερα στα αγγλικά, όπως αναφέρει το Sport24.  

“Ο Χάρι Μαγκουάιρ εμπλέκεται σε φερόμενο περιστατικό στην Μύκονο, αναφέρει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ” είναι ο τίτλος που επέλεξε το Sky Sports για το γεγονός.

Στην συνεργασία με την ελληνική αστυνομία στέκεται το BBC, το οποίο αναφέρει: “Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεργάζεται πλήρως με τις ελληνικές αρχές”.  

Πιο σκληρή στην περιγραφή της είναι η Daily Mail, η οποία τονίζει: “Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Χάρι Μαγκουάιρ συνελήφθη στην Μύκονο για επίθεση στην αστυνομία μετά από δυνατή νύχτα σε μπαρ, ενώ κάνει διακοπές με τους συμπαίκτες του”.

 

Ωστόσο, το θέμα δεν σχολιάστηκε μόνο στην Αγγλία, αλλά έπαιξε και σε μέσα άλλων χωρών: “Ο Μαγκουάιρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνελήφθη σε ελληνικό νησί μετά από καυγά” γράφει η ισπανική AS, ενώ η γαλλική Equipe περιγράφει “Ο Χάρι Μαγκουάιρ συνελλήφθη μετά από μάχη σε ελληνικό νησί”.

Τέλος, το γερμανικό δίκτυο Sky αναφέρει: “Μετά από επίθεση σε αστυνομικούς, ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απομακρύνεται με χειροπέδες”.   

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα