Μακρόν: Οι εκλογές κόντρα στη Λεπέν δεν έχουν κερδηθεί

Μακρόν: Οι εκλογές κόντρα στη Λεπέν δεν έχουν κερδηθεί

Ο Εμανουέλ Μακρόν τονίζει ότι θα δώσει μάχη για να νικήσει τη Μαρίν Λεπέν. Τι απαντά στις επικρίσεις, ότι συμπεριφέρεται, σαν να θεωρεί δεδομένη τη νίκη του

Ο ανεξάρτητος κεντρώος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε ότι δεν θεωρεί δεδομένη τη νίκη στις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας κι υποσχέθηκε ότι θα δώσει μάχη για να νικήσει την υποψήφια της ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν.

«Τίποτα δεν έχει κερδηθεί. Η μάχη μου στοχεύει στο να νικήσω τη Μαρίν Λεπέν», υπογράμμισε ο Μακρόν μιλώντας σε δημοσιογράφους, αφού επισκέφθηκε νοσοκομείο στο δυτικό Παρίσι.

ADVERTISING

Ο 39χρονος υποψήφιος, που δέχεται επικρίσεις ότι συμπεριφέρεται, σαν να θεωρεί δεδομένη τη νίκη του, έκανε αυτές τις δηλώσεις μετά την προειδοποίηση που απηύθυνε ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ ότι η πρόκριση της Λεπέν στο δεύτερο γύρο της 7ης Μαΐου δεν αντιμετωπίζεται αρκετά σοβαρά.

Ο υποψήφιος για τη γαλλική προεδρία, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων TF1, κατηγόρησε την αντίπαλό του, ότι προάγει το μίσος και την απομόνωση με τις πολιτικές της, οι οποίες, σύμφωνα με τον ίδιο, θα καταστρέψουν την οικονομία.

"Η κυρία Λεπέν προσφέρει ένα σχέδιο που θα οδηγήσει στην απομόνωση, στο κλείσιμο των συνόρων, στο μεταξύ μας μίσος, στην οικονομική καταστροφή και την αποδυνάμωση των εργατικών τάξεων", είπε χαρακτηριστικά.

(Φωτογραφία: AP Images/Francois Mori)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Γαλλικές εκλογές
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Γαλλικές εκλογές: Μακρόν 24,01%, Λεπέν 21,3%

Γαλλικές εκλογές: Η απειλή της ακροδεξιάς συνεχίζει να πλανάται πάνω απ' την Ευρώπη

SHARE:

24Media Network