Μάνατζερ Τάνια Ρόμπερτς: “Είναι ζωντανή, λάθος η ανακοίνωση περί θανάτου”

Μάνατζερ Τάνια Ρόμπερτς: “Είναι ζωντανή, λάθος η ανακοίνωση περί θανάτου”
Η ηθοποιός Tanya Roberts AP

Ο ατζέντης της Αμερικανίδας ηθοποιού δήλωσε ότι ανακοίνωσε κατά λάθος τον θάνατο της Ρόμπερτς, βάσει των λανθασμένων πληροφοριών που έλαβε από τον σύντροφό της. Η ηθοποιός νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε σοβαρή κατάσταση.

Σε «θρίλερ» εξελίσσεται η υπόθεση της ηθοποιού Τάνια Ρόμπερτς, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ χθες τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης γνωστοποίησαν ότι είχε πεθάνει.

Τη Δευτέρα το TMZ μετέδωσε, επικαλούμενο τον ατζέντη της Αμερικανίδας ηθοποιού, Μάικ Πίνγκελ, ότι η Ρόμπερτς κατέρρευσε στο σπίτι της την παραμονή Πρωτοχρονιάς, επιστρέφοντας μετά από βόλτα με τον σκύλο της και ότι στη συνέχεια διακομίσθηκε στο νοσοκομείο του Λος Άντζελες, όπου και κατέληξε την Κυριακή (3/1). Ωστόσο αργότερα ο Πίνγκελ διέψευσε σε δηλώσεις του την είδηση του θανάτου της, κάνοντας λόγο για “λανθασμένες πληροφορίες”. Διευκρίνισε ότι ανακοίνωσε κατά λάθος τον θάνατο της Ρόμπερτς βάσει των λανθασμένων πληροφοριών που έλαβε από τον σύντροφό της, αλλά ένα τηλεφώνημα από το νοσοκομείο επιβεβαίωσε ότι ήταν ακόμα ζωντανή το πρωί της Δευτέρας. Παραμένει στη ΜΕΘ σε σοβαρή κατάσταση, είπε και πρόσθεσε ότι η κατάστασή της “δεν φαίνεται καλή”.

Η Ρόμπερτς γεννήθηκε το 1955 και μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη προτού μετακομίσει το 1977 στο Λος Άντζελες. Το πραγματικό της όνομα είναι Βικτόρια Λι Μπλαμ. Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο και εμφανίστηκε σε τηλεοπτικές διαφημίσεις.

Εμφανίστηκε σε διάφορες ταινίες τη δεκαετία του ’70 και του ’80 αλλά έγινε παγκοσμίως γνωστή ως το κορίτσι του James Bond το 1985 παίζοντας μια αμερικανίδα γεωλόγο που γίνεται στόχος του κακού Μαξ Ζόριν τον οποίο ερμήνευσε ο Κρίστοφερ Γουόκεν. Στην ταινία αυτή είχε εμφανιστεί και η Γκρέις Τζόουνς.

Η Ρόμπερτς είχε παίξει και στην τελευταία σεζόν των Άγγελων του Τσάρλι, αντικαθιστώντας τη Σέλι Χακ. Το 1984 πρωταγωνίστησε στην εμπορική επιτυχία «Σίνα, η βασίλισσα της Ζούγκλας» που ήταν και η πρώτη ταινία με γυναίκα πρωταγωνίστρια που βασίζεται σε κόμικ.

Ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό και σεναριογράφο Μπάρι Ρόμπερτς από το 1974 μέχρι τον θάνατό του το 2006.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα