Μαραντόνα: Εκκλησία στο όνομά του έκανε την πρώτη της βάπτιση

Μαραντόνα: Εκκλησία στο όνομά του έκανε την πρώτη της βάπτιση
Γκράφιτι του Μαραντόνα στην Αργεντινή AP

Η μικρή Ναταλία βαπτίστηκε στην εκκλησία που ίδρυσε στο Μεξικό ένας φανατικός θαυμαστής του.

Οσο ζούσε, ο Ντιέγκο Μαραντόνα λατρευόταν σαν θεός. Με το θάνατό του έγινε σχεδόν θεός ο οποίος μάλιστα έχει και εκκλησία αφιερωμένη στ’ όνομά του.

Στην Τσολούλα του Μεξικό, στη χώρα που ο Ντιέγκο στέφθηκε πρωταθλητής κόσμου το 1986 κάνοντας το Μουντιάλ της ζωής του, εκεί βρίσκεται η εκκλησία του.

Και να που στην επέτειο του ενός χρόνου του θανάτου του, η εκκλησία αυτή έκανε και την πρώτη της βάπτιση. Εδωσε το όνομα Ναταλία σ’ ένα κοριτσάκι ενός μήνα. Θα έλεγε κανείς ότι βαπτίστηκε στο όνομα του πατρός, του υιού και του χεριού του θεού.

“Ιδρυσα την εκκλησία πέρυσι αλλά μέχρι τότε είχαν συμβεί πολύ σημαντικά πράγματα στη ζωή μου. Είχα χάσει τη μητέρα μου, τον αδελφό μου, τον καλύτερο φίλο του. Τη μέρα που πέθανε ο Ντιέγκο, η κόρη μου έχει τα γενέθλιά της. Και αποφάσισα να αφιερώσω μία εκκλησία στη μνήμη του” δήλωσε ο ιδρυτής της εκκλησίας Μαρσέλο Σαλβαδόρ Μπουσέ.

Ως για τον πατέρα της Ναταλία, ήταν πανευτυχής: “Ηταν για μένα μία μεγάλη τιμή να βαπτίσω την κόρη μου στην εκκλησία του Μαραντόνα. Ηταν το είδωλό μου”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα