Μασκ vs. Ζούκερμπεργκ: Ο CEO της Meta πρότεινε ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα πάλης

Μασκ vs. Ζούκερμπεργκ: Ο CEO της Meta πρότεινε ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα πάλης
Οι Μαρκ Ζάκερμπεργκ και Ίλον Μασκ έχουν 'κλείσει' μια επταετία τσακωμών. AP Photo/Manu Fernandez, Stephan Savoia

Εντός του μήνα πρότεινε η Μαρκ Ζούκερμπεργκ στον Ίλον Μασκ να διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ τους, χωρίς ωστόσο ο ιδιοκτήτης του "X" (πρώην Twitter) να του δίνει μια σαφή απάντηση.

Η κόντρα μεταξύ του Μαρκ Ζούκερμπεργκ και του Ίλον Μασκ… καλά κρατεί, με τους δύο δισεκατομμυριούχους να “τραβούν” συνεχώς το σχοινί.

Μετά την ανορθόδοξη πρόταση του ιδιοκτήτη του “X” (πρώην Twitter) να παλέψουν σε κλουβί, εξαιτίας των Threads που καθιέρωσε η Meta, ο Ζούκερμπεργκ αμφέβαλε για το αν θα γίνει σύντομα ο αγώνας, αποκαλύπτοντας ότι έχει προτείνει ως πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής του την 26η Αυγούστου.

Ωστόσο, όπως είπε, δεν έχει λάβει απάντηση.

“Είμαι έτοιμος. Πρότεινα την 26η Αυγούστου όταν με προκάλεσε για πρώτη φορά, αλλά δεν έχει επιβεβαιώσει. Δεν νομίζω ότι θα γίνει”, έγραψε χαρακτηριστικά στην εφαρμογή Threads ο Ζούκερμπεργκ.

Παράλληλα, ο Ίλον Μασκ σε σημερινή ανάρτησή του έγραψε ότι “μπορεί να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση προτού γίνει ο αγώνας” λόγω προβλημάτων που αντιμετωπίζει στον αυχένα και στο πάνω μέρος της πλάτης του, με αποτέλεσμα η ημερομηνία να παραμένει αδιευκρίνιστη.

Σημειώνεται ότι την Κυριακή (06/08) ο Ίλον Μασκ έγραψε στο X ότι ο αγώνας μεταξύ των δύο θα προβληθεί σε ζωντανή μετάδοση στην πλατφόρμα και όλα τα έσοδα από την προβολή του live stream θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς υπέρ των βετεράνων.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα