"Μαύρη" πρωτιά του Τραμπ: Ο πρώτος πρόεδρος σε εκδήλωση κατά των αμβλώσεων

Ντόναλντ Τραμπ
Ντόναλντ Τραμπ AP

Ο Ντόναλντ Τραμπ θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει σε επικοινωνία το συντηρητικό ακροατήριο. Την Παρασκευή πήγε σε εκδήλωση κατά των αμβλώσεων.

Τι άλλο θα μπορούσε να σκαρφιστεί ο Ντόναλντ Τραμπ για να ενισχύσει την εικόνα του καλού, συντηρητικού προέδρου, την ώρα που στη Γερουσία συζητείται η παραπομπή του;

Μα κάτι που δεν είχε κάνει άλλος πρόεδρος των ΗΠΑ στο παρελθόν. Να ενισχύσει-με φυσική παρουσία μάλιστα-τον αγώνα κατά των αμβλώσεων!

Το έκανε την Παρασκευή όταν έδωσε το παρόν στην ετήσια εκδήλωση κατά των αμβλώσεων "Μarch for Life" λέγοντας μάλιστα ότι "τα αγέννητα παιδιά ποτέ δεν είχαν έναν πιο ισχυρό σύμμαχο στο Λευκό Οίκο, όσο τώρα".

Είναι-περιττό να τονιστεί- ο πρώτος πρόεδρος στην ιστορία που δίνει το παρών-σε τέτοιου είδους εκδήλωση.

"Σήμερα, είμαστε η φωνή αυτών που δεν έχουν φωνή. Οταν έρχονται οι Δημοκρατικοί βλέπετε τι γίνεται. Εχουν τις πιο εξτρεμιστικές θέσεις, δεκαετίες τώρα" έσπευσε να συμπληρώσει ο Τραμπ κάνοντας την προοδευτική Αμερική να παγώσει.

H "πληρωμένη" απάντηση ήρθε από τον υποψήφιο των Δημοκρατικών Μπέρνι Σάντερς που έγραψε στο twitter: "Η άμβλωση είναι ιατρική περίθαλψη".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τραμπ, ΗΠΑ
SHARE:

24Media Network