Μέρκελ: Οι μεταρρυθμίσεις της Ελλάδας, πρέπει να έχουν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα

Μέρκελ: Οι μεταρρυθμίσεις της Ελλάδας, πρέπει να έχουν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα
DPA

Τι δήλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος για τις μεταρρυθμίσεις που θα εφαρμόσει η Ελλάδα εν αναμονή της εκτίμησης των "θεσμών". Μήνυμα για την κατάληξη που πρέπει να έχουν οι διαπραγματεύσεις

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άγνκελα Μέρκελ δήλωσε τη Δευτέρα ότι η Ελλάδα διαθέτει έναν βαθμό ευελιξίας σε ό,τι αφορά τις μεταρρυθμίσεις που θα εφαρμόσει, όμως πρόσθεσε ότι "το γενικό πλαίσιο πρέπει να καταλήγει στο προσδοκώμενο αποτέλεσμα".

"Το ερώτημα είναι αν η Ελλάδα μπορεί και πρόκειται να εκπληρώσει τις προσδοκίες που όλοι μας έχουμε", δήλωσε η Μέρκελ στη διάρκεια επίσκεψή της στο Ελσίνκι.

"Μπορεί να υπάρξει κάποια διαφοροποίηση σχετικά με το ποια μέτρα θα επιλέξει να λάβει η κυβέρνηση, όμως τελικά το γενικό πλαίσιο πρέπει να καταλήγει στο προσδοκώμενο αποτέλεσμα", υπογράμμισε η Γερμανίδα καγκελάριος.

"Το είδαμε στην Ιρλανδία όταν η νέα κυβέρνηση άλλαξε μέρη του προγράμματος. Όμως τελικά πρέπει να αποκατασταθεί η χρηματοοικονομική σταθερότητα της χώρας. Η Ελλάδα μιλά με τους θεσμούς τώρα. Περιμένουμε το αποτέλεσμα αυτών των συζητήσεων και θα περιμένουμε την εκτίμηση των θεσμών", κατέληξε η κ. Μέρκελ.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Άνγκελα Μέρκελ
SHARE:

24Media Network