Ο μυστηριώδης θάνατος της αρχιεκτελέστριας του Ελ Τσάπο, της “Κιμ Καρντάσιαν” των καρτέλ

Ο μυστηριώδης θάνατος της αρχιεκτελέστριας του Ελ Τσάπο, της “Κιμ Καρντάσιαν” των καρτέλ

Πρόκειται για την Κλαούντια Οτσόα Φελίξ αρχιεκτελέστρια του άλλοτε μεξικανού βαρώνου των ναρκωτικών Ελ Τσαπο γνωστή και ως η "Κιμ Καρντάσιαν" της Σιναλόα - Στο σώμα της βρέθηκαν ναρκωτικά και αλκοόλ.

Νεκρή στο κρεβάτι της κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες βρέθηκε η Κλαούντια Οτσόα Φελίξ μια από τις πιο διάσημες δολοφόνους του καρτέλ ναρκωτικών του Μεξικού, το οποίο διηύθυνε ο γνωστός Ελ Τσάπο.

Η 35χρονη, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ πέθανε κατά τη διάρκεια της νύχτας από ασφυξία αλλά δεν έχει γίνει σαφές αν προκλήθηκε μετά από χρήση ναρκωτικών, ενώ άλλα μέσα αναφέρουν πως εξέπνευσε κατά τη διάρκεια ερωτικών παιχνιδιών.

Facebook

Δημοσιεύματα ανέφεραν ότι το προηγούμενο βράδυ είχε πάει σε κάποιο κλαμπ της περιοχής και έπειτα πήγε στο σπίτι ενός άνδρα. Ο φερόμενος ως εραστής της είπε ότι προσπάθησε να την ξυπνήσει και όταν είδε ότι δεν ανταποκρινόταν, κάλεσε τις Αρχές.

Η Φελίξ ήταν ηγετικό στέλεχος του καρτέλ ναρκωτικών Σιναλόα το οποίο διηύθυνε πριν από την έκδοση του στις ΗΠΑ ο Ελ Τσάπο. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η Φελίξ εργαζόταν ως μοντέλο και είχε σχέση με τον Jose Rodrigo Arechiga, γνωστό ως «Κινέζο Άνθραξ», ο οποίος ήταν επικεφαλής του καρτέλ Σιναλόα, μέχρι που συνελήφθη. Άλλα δημοσιεύματα την θέλουν παντρεμένη με έναν διακινητή του καρτέλ, με τον οποία είχε τρία παιδιά.

Facebook

Ο εισαγγελέας δήλωσε ότι στο σώμα της «Κιμ Καρντάσιαν του οργανωμένου εγκλήματος» βρέθηκε αλκοόλ και άλλες ουσίες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα