Μύκονος: Τουρίστας πλήρωσε 590 ευρώ για καλαμάρια και 150 για έξι μπύρες!

Μύκονος: Τουρίστας πλήρωσε 590 ευρώ για καλαμάρια και 150 για έξι μπύρες!

Γεύματα στη Μύκονο με μουσακά και μπέργκερ από χρυσάφι. Δείτε τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που ανέβασε αμερικανός τουρίστας στο Tripadvisor. Η απάντηση του ιδιοκτήτη του μαγαζιού.

Τουρίστας από τις ΗΠΑ πλήρωσε σε εστιατόριο της Μυκόνου 59,40 ευρώ για τρεις σαλάτες σίζαρ, 591 για έξι μερίδες καλαμάρια, 150 για έξι “τοπικές μεγάλες μπύρες”, 17,8 για δύο μπουκάλια νερού και 18 ευρώ για χυμό. Το μαγαζί είναι παραθαλάσσιο εστιατόριο του νησιού, στην παραλία Πλατύς Γυαλός.

Όλα αυτά, καταγγέλλονται από τον χρήστη του Tripadvisor “Ciscorock” o οποίος δημοσίευσε τα επίμαχα φωτογραφικά ντοκουμέντα.

 

Μετά την ανάρτηση του αμερικανού τουρίστα ακολούθησαν κι άλλες στην πλατφόρμα από το ίδιο μαγαζί της Μυκόνου. Για παράδειγμα, δείτε την τιμή για δύο ποτήρια Prosecco.

Παρακάτω, δύο Lila Pause κοστίζουν 33,60 ευρώ, τρία “ελληνικά μπέργκερ” σχεδόν 60 και τρεις μουσακάδες άλλο τόσο.

Ο ελληνικός διπλός 10 ευρώ και η Sprite 15 ευρώ.

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας απάντησε πάντως πως οι τιμές αναγράφονταν πάνω στο μενού και ήταν επιλογή των πελατών το αν θα φάνε εκεί ή όχι. Σύμφωνα όμως με τον τουρίστα που έκανε την καταγγελία, ο σερβιτόρος δεν του έδωσε τον τιμοκατάλογο πριν παραγγείλλει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα