Μητέρα κατέδωσε τον έφηβο γιο της που είχε αποπλανήσει πάνω από 50 παιδιά

Μητέρα κατέδωσε τον έφηβο γιο της που είχε αποπλανήσει πάνω από 50 παιδιά
VIDEO

Οι αστυνομικοί στην Καλιφόρνια δεν πίστευαν στα αυτιά τους ακούγοντας την μητέρα να καταδίδει τον ίδιο της το γιο, η ομολογία του νεαρού στη συνέχεια όμως ήταν απείρως πιο σοκαριστική

Ήταν τρεις τα ξημερώματα όταν μία φανερά αναστατωμένη γυναίκα κάλεσε το αστυνομικό τμήμα του Riverside στην Καλιφόρνια, λέγοντας ότι θέλει να καταδώσει τον έφηβο γιο της επειδή μόλις είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά δύο ανήλικους.

Η ίδια τον μετέφερε στο αστυνομικό τμήμα, όπου λίγη ώρα αργότερα ο 18χρονος Τζόζεφ Χέιντεν Μπόστον ομολόγησε πράξεις που άφησαν αποσβολωμένους τους αστυνομικούς. Όχι μόνο παραδέχθηκε ότι είχε ασελγήσει σε δύο μικρά αγόρια ηλικίας 4 και 8 ετών, αλλά ομολόγησε ότι έχει πράξει το ίδιο σε πάνω από 50 ανηλίκους από την εποχή που ο ίδιος ήταν 10 ετών. Σύμφωνα με όσα ομολόγησε, τα περιστατικά αυτά έλαβαν χώρα σε πολλά μέρη όπου έζησε όλα αυτά τα χρόνια, ενώ η κακοποίηση των δύο τελευταίων θυμάτων του έγινε στο δωμάτιο ενός μοτέλ, ελάχιστα χιλιόμετρα από το αστυνομικό τμήμα.

Ο ίδιος ο Μπόστον τηλεφώνησε στην μητέρα του, ομολογώντας την πράξη του, με την τελευταία να βρίσκει το κουράγιο να καταδώσει το ίδιο της παιδί και να το οδηγήσει στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να παραδοθεί.

Η εγγύηση για την υπό όρους αποφυλάκισή του ορίστηκε στο 1 εκατ. δολάρια.

Οι αρχές εκτιμούν ότι υπάρχει πιθανότητα ο αριθμός των θυμάτων του να είναι ακόμη μεγαλύτερος και για αυτό έδωσαν στη δημοσιότητα τη φωτογραφία και τα στοιχεία του, προκειμένου όποιος έχει πληροφορίες για τη δράση του ή υπήρξε θύμα του στο παρελθόν να επικοινωνήσει μαζί τους για να τους δώσει πληροφορίες.

SHARE:

24Media Network