Μουντιάλ: Ο αρκούδος Μπούγιαν προβλέπει νίκη της Κροατίας

Οπαδός της Κροατίας αναμένει τη... νίκη
Οπαδός της Κροατίας αναμένει τη... νίκη AP

Κάθε τετράποδο, αμφίβιο, ιπτάμενο ον που σέβεται τον εαυτό του οφείλει να κάνει μια πρόβλεψη για τον τελικό του Μουντιάλ. Ο αρκούδος Μπούγιαν από τη Σιβηρία έκανε την επιλογή του και μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί.

Ο Μπούγιαν, ένας καφέ αρκούδος που ζει σε ζωολογικό κήπο της Σιβηρίας, προέβλεψε σήμερα νίκης της Κορατίας στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη Γαλλία

Οι φύλακες του ζωολογικού κήπου Ρόγιεφ Ρούτσεϊ, στην πόλη Κρασνογιάρσκ, τοποθέτησαν στον περίβολο του Μπούγιαν ένα... καρπούζι κομμένο στα δύο – το ένα μισό είχε επάνω μια μικρή γαλλική σημαία ενώ το άλλο έφερε την κροατική.

ADVERTISING

Ο καφέ αρκούδος της Σιβηρίας περιεργάστηκε τα παράξενα εδέσματα, και αρχικά μύρισε το γαλλικό μισό αλλά κατόπιν στράφηκε στο κροατικό και έδειξε με σαφήνεια την προτίμησή του: κάθισε δίπλα του, το άρπαξε και το μασούλησε με μεγάλο ενθουσιασμό.

Ο Μπούγιαν είναι ένα από τα πολλά ζώα-μάντεις που κάνουν προβλέψεις αυτήν την περίοδο για τους αγώνες του Μουντιάλ. Στους ανταγωνιστές του περιλαμβάνονται η ενυδρίδα Χάρι από το Σότσι, η λευκή κατσίκα Ζαμπιγιάκα της Σαμάρα, ο γάτος Αχιλλέας της Αγίας Πετρούπολης, οι ιπποπόταμοι Μίλια και Γκλιάσικ από το Καλίνιγκραντ και ο τάπιρος Κλεοπάτρα του Νίζνι Νόβγκοροντ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μουντιάλ 2022
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σύνοδος ΝΑΤΟ: Ο Τσίπρας πανηγύρισε την πρόκριση της Κροατίας με την πρόεδρο Κιτάροβιτς

Γαλλία: Παρέλαση για τη 14η Ιουλίου με το βλέμμα στραμμένο στο Μουντιάλ

24Media Network