Μπαχτσελί κατά Καμμένου: Θα ξεριζώσουμε τα δόντια σε όσους μας τα τρίζουν

Ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ηγέτης του Εθνικού Κόμματος της Τουρκίας
Ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ηγέτης του Εθνικού Κόμματος της Τουρκίας AP

Υστερικό χαρακτήρισε τον Πάνο Καμμένο ο επικεφαλής του Κόμματος “Εθνικιστική Δράση”, ο οποίος προχώρησε σε νέες εμπρηστικές δηλώσεις λίγο μετά το νέο σοβαρό επεισόδιο που προκάλεσε η Τουρκία στο Αιγαίο

Νέα επίθεση κατά του Πάνου Καμμένου, εκτοξεύοντας απειλές κατά της Αθήνας, εξαπέλυσε ο επικεφαλής του Κόμματος “Εθνικιστική Δράση” Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Μιλώντας στην ΚΟ του κόμματός του για τον έλληνα υπουργό Εθνικής Άμυνας και τη μεταφορά 7.000 στρατιωτών στο Αιγαίο και στον Έβρο, ο ηγέτης των Γκρίζων Λύκων απάντησε ότι «ο Καμμένος ξέχασε τις ήμερες που τους καταδίωκαν και τους έριξαν στη θάλασσα».

Σύμφωνα με τηλεοπτικό ρεπορτάζ, ο Μπαχτσελί απείλησε, στη συνέχεια, λέγοντας: «… αν το θέλουν, το να επαναλαμβάνουμε την ιστορία για εμάς είναι παιχνιδάκι αυτή τη φορά δεν θα γλιτώσουν με το να διαφύγουν στη Αθήνα... Φαίνεται ότι ο Έλληνας υπουργός Άμυνας της Ελλάδας έχει επηρεαστεί από τη μυθολογία, ζηλεύει τον Δία, μιμείται τον Απόλλωνα και προσπαθεί να γίνει Ποσειδώνας… Αν κοιμάται, ας ξυπνήσει, αν έχει κρίση υστερίας να μπει σε κλινική».

Δεν έμεινε όμως μόνο στα περί “υστερίας” για τον Π. Καμμένο αλλά συνέχισε: «Οι πρόγονοί τους πλήρωσαν το τίμημα για την εχθρότητα που είχαν εναντίον των Τούρκων. Έλαβαν την απάντηση στο πεδίο των μαχών. Σε μια χώρα που δεν είναι μεγαλύτερη από την πόλη του Ικονίου οι ανεύθυνοι πολιτικοί τους τρίζουν τα δόντια. Αυτό είναι μια άδικη προσπάθεια, εμείς όταν χρειαστεί, μπορούμε να τρίξουμε και να ξεριζώσουμε εκείνα τα δόντια».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τουρκία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σοβαρό επεισόδιο στη Ρω με χαμηλή πτήση τουρκικού ελικοπτέρου

Νέα πρόκληση Γιλντιρίμ: Η ΕΕ έχει παραδοθεί στα καπρίτσια των Ελληνοκυπρίων

Ανιστόρητη τουρκική πρόκληση: H Ελλάδα κατέχει παράνομα νησιά του Αιγαίου

Παραλήρημα Μπαχτσελί: 'Ο βυθός του Αιγαίου είναι γεμάτος από τους παππούδες σας'

SHARE:

24Media Network