Μπαρτσελόνα – Ρεάλ: To φιλί γκραφίτι ανάμεσα στον Ράμος και τον Πικέ

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ: To φιλί γκραφίτι ανάμεσα στον Ράμος και τον Πικέ
Φιλί Πικέ - Ράμος

Ο Tvboy μιλά για το viral γκράφιτι των τελευταίων ωρών με το φιλί Πικέ - Ράμος "Θέλω να δείξω ότι υπάρχει μια αντίθεση ανάμεσα στα δυο, αλλά υπάρχει χώρος για λύση στο πρόβλημα"

Η Βαρκελώνη ξύπνησε την Τρίτη (17/12) με ένα παράξενο γκράφιτι στο Πασέο ντε Γκράσια. Σε αυτό απεικονίζεται ένα φιλί ανάμεσα στον Σέρχιο Ράμος και τον Ζεράρ Πικέ.

Δράστης ο Tvboy! Ο ανατρεπτικός Ιταλός καλλιτέχνης, Σαλβατόρε Μπενιτέντε, ο οποίος είχε εξηγήσει παλαιότερα την ανατρεπτική του ιδέα να βάλει τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο να φιλιούνται, μιλά στο Sport24.gr για το μήνυμα που θα ήθελε να περάσει, αλλά και το χρονικό σημείο που επέλεξε να κάνει το γκράφιτι.

“Είναι το τρίτο γκράφιτι που κάνω προκαλεί θόρυβο στην Ισπανία. Το πρώτο ήταν το φιλί του Πουτζδεμόντ (πρώην πρόεδρος Καταλονίας) με τον Μαριάνο Ραχόι. Το δεύτερο ήταν ανάμεσα στον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Λιονέλ Μέσι, τους αστέρες των δυο ομάδων.

Τώρα επέλεξα τον Ζεράρ Πικέ με τον Σέρχιο Ράμος γιατί είναι οι δυο πιο έντονες προσωπικότητες. Μεταφορικά για μένα συμβολίζουν την Καταλονία και την Ισπανία. Θέλω να δείξω ότι υπάρχει μια αντίθεση ανάμεσα στα δυο, αλλά υπάρχει χώρος για λύση στο πρόβλημα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα