Μπόρις Τζόνσον: “Μείνετε σπίτι, αν και έχουμε εξαίσιο καιρό”

Μπόρις Τζόνσον: “Μείνετε σπίτι, αν και έχουμε εξαίσιο καιρό”
Παραμένει σε αυτοαπομόνωση ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον TWITTER/@BorisJohnson via AP

Ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, γνωστοποίησε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter πως δεν έχουν υποχωρήσει ακόμα τα συμπτώματα κορονοϊού.

Μία εβδομάδα αφότου είχε διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό και υποχρεώθηκε να τεθεί σε καραντίνα, ο Μπόρις Τζόνσον ανακοίνωσε μέσω μηνύματός του στο Twitter πως δεν έχει αλλάξει κάτι ως προς την κατάσταση της υγείας του και θα εξακολουθήσει να βρίσκεται σε περιορισμό.

Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό οπως εξακολουθεί να έχει πυρετό και για αυτό θα συνεχίσει την αυτοαπομόνωσή του, τηρώντας κατά γράμμα το ιατρικό πρωτόκολο. “Αν και αισθάνομαι καλύτερα και έχω συμπληρώσει επτά ημέρες αυτοαπομόνωσης, έχω ακόμα ένα από τα συμπτώματα, σε ήπια μορφή, εξακολουθώ να έχω πυρετό.

Οπότε, για να είμαι σε πλήρη συμμόρφωση με τις οδηγίες που δίνει η κυβέρνηση στους πολίτετς, είμαι υποχρεωμένος να συνεχίσω την αυτοαπομόνωσή μου μέχρι να φύγει οριστικά το σύμπτωμα αυτό”, δήλωσε ο Τζόνσον, για να δώσει και το εξής μήνυμα:

“Σώζετε ζωές με το να μένετε σπίτι, οπότε σας ζητώ να συνεχίσετε αυτό το πρόγραμμα και το Σαββατοκύριακο, παρόλο που έχουμε εξαίσιο καιρό”.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα