Μυστήριο: Μοντέλο που εξαφανίστηκε στη Ν. Υόρκη βρέθηκε έναν χρόνο μετά σε φαβέλα στο Ρίο

Μυστήριο: Μοντέλο που εξαφανίστηκε στη Ν. Υόρκη βρέθηκε έναν χρόνο μετά σε φαβέλα στο Ρίο
H Eloisa Pinto Fontes Youtube PrintScreen

Το 26χρονο μοντέλο εντοπίστηκε να περιφέρεται ξυπόλητη και λερωμένη σε φαβέλα, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Οι αστυνομικοί τώρα προσπαθούν να εξιχνιάσουν την υπόθεση.

Μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει στη Βραζιλία, η είδηση πως ένα μοντέλο που είχε εξαφανιστεί για πάνω από ένα χρόνο στη Νέα Υόρκη, βρέθηκε σε άθλια κατάσταση σε μια παραγκούπολη του Ρίο.

Η 26χρονη Ελόιζα Πίντο Φόντες εντοπίστηκε να περιφέρεται ξυπόλητη στη φαβέλα και οι αστυνομικοί τώρα προσπαθούν να εξιχνιάσουν την υπόθεση.

Το μοντέλο, από πολύ μικρή ηλικία είχε συνεργαστεί με τους Elle, Grazia και Glamor, ενώ είχε πάρει μέρος και σε διαφημιστική καμπάνια των Dolce & Gabbana.

Η Βραζιλιάνα, έναν χρόνο μετά την εξαφάνισή της στη Νέα Υόρκη, όπου ζούσε και εργαζόταν, βρέθηκε μόνη και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση σε φαβέλα στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Σύμφωνα με τη Dailymail, στις 6 Οκτωβρίου βρέθηκε να περπατά στους δρόμους της φαβέλας, εντελώς αποπροσανατολισμένη από φύλακες της γειτονιάς, οι οποίοι ενημερώθηκαν από πολίτες ότι μία άγνωστη γυναίκα περιφέρεται εκεί για δύο ημέρες.

Να αναφερθεί ότι ή Φόντες υπήρξε παντρεμένη από το 2014-2016 με το μοντέλο Αντρέ Μπιρλεάνου, ο οποίος έχει και την κηδεμονία της 7χρονης κόρης τους.

Το μοντέλο μεταφέρθηκε στο Ψυχιατρικό Ινστιτούτο του Μποταφόγκο, όπου και δέχεται φροντίδα, ενώ την ίδια ώρα οι αστυνομικοί προσπαθούν να εξιχνιάσουν την υπόθεση.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα