Μυστήριο στον Καναδά: Η θάλασσα ξέβρασε το 13ο ανθρώπινο πόδι σε παπούτσι

Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου ASSOCIATED PRESS

To νέο εύρημα εντοπίστηκε από άνδρα που έκανε βόλτα με τον σκύλο του σε παραλία της Βρετανικής Κολομβίας

Μπροστά σε ένα φρικιαστικό εύρημα βρέθηκε ένας άνδρας που περπατούσε πριν λίγες μέρες με το σκυλί του σε παραλία της Βρετανικής Κολομβίας στον Καναδά. Βρήκε ένα πόδι σε ένα παπούτσι, μαζί με ένα ακόμα κομμάτι του κάτω άκρου. Πρόκειται για το 13ο πόδι που ξεβράζεται σε ακτή της συγκεκριμένης καναδικής επαρχία την τελευταία 10ετία.

"Η πρώτη ανάλυση δείχνει ότι πρόκειται για ανθρώπινα απομεινάρια και θα κάνουμε περαιτέρω εξετάσεις τις επόμενες εβδομάδες", δήλωσε εκπρόσωπος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, επισημαίνοντας ότι και τα 12 πόδια που είχαν βρεθεί στο παρελθόν ήταν όλα ανθρώπινα. Οι αρχές ταυτοποίησαν οκτώ από αυτά, τα οποία ανήκαν σε έξι άτομα.

Σύμφωνα με τις αρχές, στις προηγούμενες περιπτώσεις δεν έχει διαπιστωθεί εγκληματική πράξη αλλά δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες για το πώς έχουν φτάσει σ' αυτό το συμπέρασμα.

Μυστήριο στον Καναδά: Η θάλασσα ξέβρασε το 13ο ανθρώπινο πόδι σε παπούτσι

Άγνωστο παραμένει, επίσης, γιατί τόσα πολλά πόδια έχουν ξεβραστεί στις ακτές της Βρετανικής Κολομβίας. Όταν ρωτήθηκε σχετικά ο εκπρόσωπος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας είπε ότι "δεν μπορώ να μιλήσω" για τον λόγο, προσθέτοντας ότι "δεν υπάρχει κανένας λόγος να πιστεύουμε ότι αυτές οι περιπτώσεις συνδέονται με κάποιο τρόπο".

(Πηγή: CNN, κεντρική φωτό: AP Photo/Steven Senne)

SHARE:

24Media Network