Μυστηριώδης απαγωγή: Συνελήφθησαν γυμνοί οι δράστες μετά από τροχαίο

Μυστηριώδης απαγωγή: Συνελήφθησαν γυμνοί οι δράστες μετά από τροχαίο

Οι δράστες, ένας άνδρας και τέσσερις γυναίκες, φορούσαν μόνο τις χειροπέδες κατά την σύλληψή τους. Νωρίτερα είχαν απαγάγει ένα ζευγάρι και το βρέφος του

Μια περίεργη υπόθεση βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στον Καναδά, με πέντε εντελώς γυμνά άτομα που είχαν απαγάγει μια τριμελής οικογένεια, να συλλαμβάνονται αμέσως μετά από τροχαίο.

Το θέμα αποκαλύφθηκε όταν η αστυνομία κλήθηκε σε βιομηχανικό πάρκο στο Νίσκου, νότια του Έντμοντον, για τροχαίο ατύχημα. Όταν έφτασαν εκεί οι αρχές, βρήκαν ένα αυτοκίνητο, το οποίο είχε πέσει πάνω σε ένα φορτηγό. Μέσα στο όχημα ήταν πέντε άτομα, όλα γυμνά παρά το χιόνι και τις χαμηλές θερμοκρασίες, που εκείνη τη στιγμή ήταν -10 βαθμούς Κελσίου. Η αστυνομία χαρακτήρισε την σύγκρουση ως "σκόπιμη", υποστηρίζοντας ότι η κατανάλωση αλκοόλ ή η χρήση ναρκωτικών ήταν η αιτία του τροχαίου, συλλαμβάνοντας τα πέντε άτομα, εκ των οποίων ένας άνδρας, δύο γυναίκες και δύο ανήλικα κορίτσια.

Μετά από έρευνα, διαπιστώθηκε ότι δύο ενήλικες και ένα βρέφος μόλις έξι εβδομάδων είχαν απαχθεί από σπίτι περίπου 20 λεπτά μακριά, και είχαν αναγκαστεί να μπουν στο εν λόγω αυτοκίνητο. Ο άνδρας, τον οποίο είχαν βάλει στο πορτ μπαγκάζ του οχήματος, κατάφερε να βγει όταν το όχημα ήταν εν κινήσει ενώ λίγα λεπτά αργότερα, κατάφερε να ξεφύγει και η γυναίκα με το μωρό.

Οδηγός διερχόμενου φορτηγού είδε τον άνδρα ξυπόλυτο στην άκρη του δρόμου και σταμάτησε να τον πάρει, κάτι που έκανε και με την γυναίκα με το βρέφος. Βλέποντας τις σκηνές αυτές, οι γυμνοί επιβαίνοντες του αυτοκινήτου άρχισαν να κυνηγούν με το όχημά τους το φορτηγό, χτυπώντας το από πίσω. Αποτέλεσμα ήταν το φορτηγό να πέσει σε χαντάκι.

Οι δράστες, που δεν θυμούνταν τι ακριβώς συνέβη, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο ενώ κανένας δεν τραυματίστηκε.

Σε βάρος των τριών εκ των συλληφθέντων αποδόθηκαν κατηγορίες για απαγωγή και αντίσταση κατά τη σύλληψη και αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση.

Συγγενής ενός εκ των κατηγορουμένων δήλωσε στο Canadian Press ότι το περιστατικό πιθανώς προκλήθηκε από ένα παραισθησιογόνο τσάι, που ήπιαν στο πρωινό τους. Τόνισε ότι οι έφηβες κόρες του πήραν πρωινό εκείνη την ημέρα μαζί με την πρώην σύζυγό του και δύο ενήλικους φίλους, μία γυναίκα και έναν άνδρα. Ο τελευταίος μόλις είχε επιστρέψει από την Ινδία και προσέφερε σε όλους τσάι που είχε φέρει μαζί του.

(Πηγή: Guardian)

SHARE: