Νάγια Ριβέρα: Το συγκλονιστικό μήνυμα της αδερφής της

Νάγια Ριβέρα: Το συγκλονιστικό μήνυμα της αδερφής της
Η Νάγια Ριβέρα με την αδερφή της Instagram (nickaylarivera)

"Δεν ήξερα πώς είναι η ζωή χωρίς εσένα και ακόμα δεν μπορώ να το φανταστώ. Ο κόσμος μου γύρισε πάνω-κάτω". Το σπαρακτικό μήνυμα της αδερφής της, Νάγιας Ριβέρα, που πνίγηκε στη λίμνη Πιρού.

Το δικό της “αντίο” είπε η Nickayla Rivera στην ταλαντούχα ηθοποιό και αδερφή της, Νάγια Ριβέρα, η οποία βρέθηκε νεκρή στις αρχές του μήνα στη λίμνη Πίρου κοντά στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ.

Η 33χρονη ηθοποιός με τον 4χρονο γιο της είχαν νοικιάσει μια βάρκα, προκειμένου να κάνουν βόλτα στη λίμνη, όταν υπό άγνωστες συνθήκες αυτή ανετράπη, με αποτέλεσμα η γυναίκα να χάσει τη ζωή της. Ο γιος της Τζόσεϊ βρέθηκε σώος και αβλαβής.

H μικρότερη αδερφή της καλλιτέχνιδας δημοσίευσε στο Instagram το μήνυμά της:

“Αδερφή μου,

Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψω την αγάπη μου για εσένα,

Δίπλα-δίπλα ή μίλια μακριά, η σύνδεσή μας είναι απέραντη. Ο δεσμός μας δεν σπάει. Ήμασταν εντελώς διαφορετικές, όμως ταυτόχρονα και ίδιες. Το ying στο yang μου. Ποτέ δεν ήξερα πως με το να σε χάσω, θα έβρισκα τόσο πολύ εσένα στον εαυτό μου.

Δεν ήξερα πώς είναι η ζωή χωρίς εσένα και ακόμα δεν μπορώ να το φανταστώ. Ο κόσμος μου γύρισε πάνω-κάτω. Όμως μέσα από όλα αυτά, όλα όσα ήμασταν, συνεχίζουμε να είμαστε. Πάντα θα σε κοιτώ με τα ίδια μάτια που σε κοιτούσα όταν ήμουν μικρή.

Θα σε αγαπώ για πάντα και θα μου λείπεις κάθε στιγμή της ζωής μου”.

Την επόμενη ημέρα δημοσίευσε ακόμα μία φωτογραφία με την αδερφή της γράφοντας: “Σ’ αγαπώ”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα