Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη: Φωταγωγήθηκε το εμβληματικό δέντρο του Rockefeller Center

Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Rockefeller Center AP

Με 50.000 πολύχρωμα λαμπιόνια στολίστηκε το χριστογεννιάτικο δέντρο του Rockefeller Center στη Νέα Υόρκη, κατά τη διάρκεια της 89η ετήσιας εκδήλωσης για τη φωταγώγησή του, παρουσία κοινού.

Οι παραδόσεις επέστρεψαν στη Νέα Υόρκη και ποια άλλη θα μπορούσε να σηματοδοτήσει καλύτερα την έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου από τη φωταγώγηση του εντυπωσιακού και μεγαλειώδους Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Rockefeller Center.


Μετά από έναν χρόνο απουσίας, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η ετήσια εκδήλωση για τη φωταγώγηση του δέντρου επέστρεψε και αυτή τη φορά ήταν ανοιχτή στο ευρύ κοινό, το οποίο έσπευσε να μετρήσει αντίστροφα για το άναμα του δέντρου ύψους 24 περίπου μέτρων και βάρους 12 τόνων, το οποίο στολίστηκε με 50.000 πολύχρωμα λαμπιόνια και ένα αστέρι 400 κιλών, με τουλάχιστον 70 κορυφές και καλυμμένο με τρία εκατομμύρια κρυστάλλους.


Η φετινή τελετή σηματοδότησε την 89η τελετή φωταγώγησης του NBC και φιλοξενήθηκε από τους παρουσιαστές του TODAY Savannah Guthrie, Hoda Kotb, Craig Melvin και Al Roker, ενώ φυσικά από τη βραδιά δεν έλειπαν και αρκετοί Αμεριανοί αστέρες της μουσικής, μεταξύ αυτών και η Carrie Underwood.


Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΗΠΑ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

24MEDIA NETWORK