Νέα Υόρκη: “Διαβολικός” κόκορας έσπερνε τον τρόμο στους δρόμους του Κουίνς

Νέα Υόρκη: “Διαβολικός” κόκορας έσπερνε τον τρόμο στους δρόμους του Κουίνς
Ο δράστης των επιθέσεων video printscreen

Ένας κόκορας σκόρπιζε τον τρόμο στο Κουίνς της Νέας Υόρκης, τσιμπώντας περαστικούς. Η αστυνομία προχώρησε στη "σύλληψη" του πουλερικού, αφότου επιτέθηκε σε έναν άνδρα.

Ένας κόκορας τρομοκρατούσε μία ολόκληρη γειτονιά στη Νέα Υόρκη, εξαπολύοντας επιθέσεις σε περαστικούς στο Κουίνς. Τελευταίο του θύμα ήταν ένας άνδρας, την ώρα που γύριζε από την δουλειά του.

“Όπως πάντα, γύριζα από την δουλειά μου και ξαφνικά ένιωσα ένα τσίμπημα στο αριστερό μου χέρι”, δήλωσε ο Leon Suseran, ο οποίος προσπάθησε να διώξει τον κόκορα με το πόδι του, ωστόσο το πτηνό συνέχισε να του επιτίθεται.

“Ήταν επιθετικός, σχεδόν διαβολικός. Την ώρα που πίεζα το τραύμα που μου είχε προκαλέσει, ο κόκορας προσπαθούσε να με τσιμπήσει πάλι”, συνέχισε ο άνδρας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του NBC υπάρχουν μαρτυρίες και από άλλους γείτονες που ανέφεραν πως ο κόκορας, αλλά και κότες που βρίσκονταν μαζί του, δεν επέτρεπαν στον κόσμο να περπατά από το συγκεκριμένο σημείο.

Η αστυνομία προχώρησε στη “σύλληψη” του κόκορα, αλλά και μιας κότας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι βάσει των κανονισμών για τη δημόσια υγεία, στη Νέα Υόρκη απαγορεύεται η γενικά η κατοχή / εκτροφή πετεινών. Οι κόκορες θεωρούνται ότι ανήκουν στην κατηγορία «αρπακτικών ή μεγάλων πτηνών» (στην οποία περιλαμβάνονται οι αετοί, τα γεράκια, οι κουκουβάγιες, οι γύπες κ.ά.).

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα