Νεκρός Ισραηλινός που αγνοείτο από τις 7 Οκτωβρίου – Ταυτοποιήθηκαν τα λείψανά του

Διαβάζεται σε 1'
Ισραηλινοί στρατιώτες επισκέπτονται την αίθουσα αλληλογραφίας στο Κιμπούτς Νιρ Οζ, όπου στα γραμματοκιβώτια αναγράφεται η κατάσταση των κατοίκων σκοτώθηκαν (κόκκινο), απήχθησαν (μαύρο) και αφέθηκαν ελεύθεροι (μπλε)
Ισραηλινοί στρατιώτες επισκέπτονται την αίθουσα αλληλογραφίας στο Κιμπούτς Νιρ Οζ, όπου στα γραμματοκιβώτια αναγράφεται η κατάσταση των κατοίκων σκοτώθηκαν (κόκκινο), απήχθησαν (μαύρο) και αφέθηκαν ελεύθεροι (μπλε) AP

Νεκρός βρέθηκε ο Ντόλεβ Γεχούντ, που θεωρούνταν ότι είχε συλληφθεί όμηρος από τη Χαμάς. Τα λείψανά του ταυτοποιήθηκαν έπειτα από μακροχρόνιες εξετάσεις και αναλύσεις.

Ένας Ισραηλινός, ο οποίος αγνοούνταν από τις 7 Οκτωβρίου, την ημέρα της επίθεσης της Χαμάς εναντίον του Ισραήλ, και ο οποίος θεωρούνταν ότι συγκαταλέγεται στους ομήρους που μεταφέρθηκαν στη Λωρίδα της Γάζας, εντοπίστηκε νεκρός στο συνοριακό χωριό όπου κατοικούσε, μετέδωσαν σήμερα τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης.

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε ότι ταυτοποιήθηκαν τα λείψανα του Ντόλεβ Γεχούντ και πρόσθεσε ότι αυτό κατέστη δυνατό έπειτα από μακροχρόνιες εξετάσεις και αναλύσεις.

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι ο Γεχούντ σκοτώθηκε από την Χαμάς στη διάρκεια της σφαγής στο κιμπούτς Νιρ Οζ σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, όπου πολλοί άλλοι κάτοικοί του έχασαν τη ζωή τους – κάποιοι μέσα στα σπίτια τους που πυρπόλησε η οργάνωση – ή απήχθησαν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα