Νέο mass shooting στις ΗΠΑ: Τρεις νεκροί και επτά τραυματίες σε υπαίθριο πάρτι στην Ιντιάνα

Νέο mass shooting στις ΗΠΑ: Τρεις νεκροί και επτά τραυματίες σε υπαίθριο πάρτι στην Ιντιάνα
Αστυνομία στις ΗΠΑ (φωτογραφία αρχείου) ISTOCK

Τρεις νεκροί από 20 έως 30 ετών και επτά τραυματίες είναι ο απολογισμός του νέου περιστατικού με πυροβολισμούς που σημειώθηκε στις ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια ενός υπαίθριου πάρτι σε γειτονιά.

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και επτά τραυματίστηκαν σε ένα νέο περιστατικό με πυροβολισμούς στο Γκάρι της Ιντιάνα των ΗΠΑ.

Οι πυροβολισμοί έλαβαν χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (05/07), γύρω στις 12.45 π.μ., στο τετράγωνο 1900 της οδού Μιζούρι, σε ένα πάρτι που πιστεύεται ότι ήταν αφιερωμένο στην γιορτή της 4ης Ιουλίου.

Η αστυνομία του Γκάρι δήλωσε ότι κλήθηκε στο σημείο πριν από τη 1 π.μ. μετά από αναφορές για “πολλά άτομα με τραύματα από πυροβολισμούς”, σύμφωνα με το NBC5 Chicago.

Όταν η αστυνομία έφτασε στον τόπο των πυροβολισμών, βρήκε τρία άτομα που δεν ανταποκρίνονταν και επτά με τραύματα από πυροβολισμούς.

Το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας Lake County αναγνώρισε τα θύματα ως τον 26χρονο Marquise Hall, τον 25χρονο Laurence Mangum και την 20χρονη Ashanti Brown.

Τα υπόλοιπα θύματα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής με ασθενοφόρο και με προσωπικά αυτοκίνητα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η αστυνομία ανέφερε ότι οι πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν στα πρώτα στάδια της έρευνας έδειξαν ότι ένα υπαίθριο πάρτι σε γειτονιά φαίνεται να “βρισκόταν σε εξέλιξη όταν ξέσπασαν οι πυροβολισμοί”.

“Λόγω της τεράστιας έκτασης της σκηνής, ζητήθηκε αμοιβαία βοήθεια από τις γύρω αστυνομικές υπηρεσίες”, σύμφωνα με την αστυνομία, η οποία ζητά πληροφορίες για το περιστατικό από τους πολίτες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version