Νέο παραλήρημα Ερντογάν: Θα ανοίξουμε τα σύνορα και θα ψάχνετε τρύπα να κρυφτείτε

Ο Τούρκος πρόεδρος
Ο Τούρκος πρόεδρος AP

Νέες απειλές κατά της Ελλάδας και της Ευρώπης εξαπέλυσε σε ομιλία του ο τούρκος Πρόεδρος ο οποίος δήλωσε πως θέλει να γίνει μάρτυρας

Νέες απειλές κατά της Ευρώπης και της Ελλάδας με όχημα το προσφυγικό εξαπέλυσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, από την ανατολική επαρχεία του Ερζερούμ, όπως αναφέρει σε tweet του ο πρώην διευθυντής της τουρκικής εφημερίδας Zaman και πρόεδρος  του κέντρου της Στοκχόλμης για την Ελευθερία, Αμπντουλάχ Μποζκιούρτ.

"Θα ανοίξουμε τα σύνορα και θα πλημμυρίσουμε την Ευρώπη με πρόσφυγες", δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος. "Μας παρακαλέσατε να μην τον κάνουμε αυτό. Αν το κάνουμε, θα τρέχετε να βρείτε τρύπα για να κρυφτείτε", απειλούσε ο Ερντογάν, με το ακροατήριό του να γιουχάρει το Ευρωκοινοβούλιο.

Οι δηλώσεις αυτές του τούρκου προέδρου έγιναν μετά την κηδεία του Λοχαγού Μοχάμεντ Κ., και έρχονται ως απάντηση στην απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου να ζητήσει την απόσυρση των τουρκικών στρατευμάτων από την Συρία.

Ο Ερντογάν, στην ίδια ομιλία του και με το χέρι πάνω στο φέρετρο του στρατιώτη, δήλωσε πως θέλει και ο ίδιος να γίνει μάρτυρας, ισχυρίστηκε ότι ο Αλλάχ υποσχέθηκε μεγάλα οφέλη στην Συρία και πως η νίκη στο Αφρίν είναι κοντά.

SHARE:

24Media Network