Νίκος Βέρτης: Στο Ισραήλ για την πρώτη συναυλία “ξένου” καλλιτέχνη μετά την πανδημία

Νίκος Βέρτης: Στο Ισραήλ για την πρώτη συναυλία “ξένου” καλλιτέχνη μετά την πανδημία
Ο Νίκος Βέρτης στην πίστα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΞΙΩΤΗΣ / PAPADAKIS PRESS

Ο Νίκος Βέρτης θα τραγουδήσει στο Ισραήλ, στην πρώτη συναυλία ξένου καλλιτέχνη στη χώρα μετά την πανδημία. Τι αναφέρει το δημοσίευμα της Jerusalem Post.

Στο Ισραήλ θα βρεθεί τον Μάϊο ο διάσημος τραγουδιστής Νίκος Βέρτης, κάνοντας “ποδαρικό” στην επανέναρξη των πολιτιστικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων στη χώρα.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Jerusalem Post, ο λαϊκός τραγουδιστής θα εμφανιστεί στο Menora Mivtachim Arena, στο πρώτο διεθνές σόου στο Ισραήλ από τότε που η πανδημία “πάγωσε” τις εκδηλώσεις.

“Ο διακεκριμένος Έλληνας τραγουδιστής Νίκος Βέρτης θα επισκεφθεί το Ισραήλ στις 13 Μαΐου στο Menora Mivtachim Arena στην πρώτη διεθνή συναυλία από τότε που ο κορονοϊός σταμάτησε τις πολιτιστικές δραστηριότητες σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με δελτίο τύπου της ομάδας του”, αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

“Ο Βέρτης είναι γνωστός ως πρεσβευτής της ελληνικής μουσικής στο Ισραήλ και σε όλο τον κόσμο, έχοντας κάνει παραστάσεις στην Αυστραλία, τις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Ευρώπη. Ο Βέρτης αναμένεται επίσης να συνοδεύεται από τους Ισραηλινούς τραγουδιστές Sarit Hadad και Eyal Golan στο Bloomfield Stadium του Τελ Αβίβ, όπου έχει στο παρελθόν εμφανιστεί με την τραγουδίστρια Shlomi Shabbat, Idan Raichel και Itai Levy”, προσθέτει.

Υπενθυμίζεται, ότι το Ισραήλ προπορεύεται στους εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού. Η εμβολιαστική κάλυψη είναι πολύ μεγάλη, ακόμη και στους νέους, ενώ η χώρα είναι πολύ κοντά στο να επιτύχει την “ανοσία της αγέλης”.

jpost.com

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα