Ντίννα Λορέιν: Η σταρ των Ρεπουμπλικανών διαδίδει το μεγαλύτερο fake news για τον κορονοϊό

Ντίννα Λορέιν: Η σταρ των Ρεπουμπλικανών διαδίδει το μεγαλύτερο fake news για τον κορονοϊό

Η Ντίννα Λορέιν, μέλος των Ρεπουμπλικανών και οπαδός του Ντόναλντ Τραμπ, σόκαρε την κοινή γνώμη με τις δηλώσεις της σχετικά με τον κορονοϊό.

Τις ΗΠΑ και όχι μόνο σόκαρε με τις δηλώσεις της σχετικά με τον κορονοϊό η Ντίννα Λορέιν, μέλος των Ρεπουμπλικανών και οπαδός του Ντόναλντ Τραμπ, η οποία στο παρελθόν είχε θέσει υποψηφιότητα και για μια θέση στο Κογκρέσο.

Πιο συγκεκριμένα, η Λορέν είπε δημόσια στο τελευταίο της podcast πως πιστεύει ότι οι ασυμπτωματικοί ασθενείς του κορονοϊού, δεν έχουν τίποτα και προφανώς και δεν έχουν τον ιό.

“Για την ακρίβεια, το να είσαι ασυμπτωματικός σημαίνει ότι δεν έχεις κορονοϊό. Μην φρικάρετε οκ; Δεν εμφανίζεται στο σώμα σας. Δεν εμφανίζεται σε τεστ. Δεν έχετε κορονοϊό.

Όμως, το να λένε ότι ο κόσμος είναι ασυμπτωματικός είναι ένας τρόπος για να κάνουν τεστ σε όλους. Το να κάνεις τεστ σε ανθρώπους είναι καταπάτηση της ιδιωτικότητάς τους”, είπε η Λορέν σύμφωνα με τον Independent.

Στο άκουσμα των δηλώσεών της το twitter πήρε φωτιά, με τους χρήστες απλά να μην μπορούν να το διαχειριστούν.

Η ίδια πριν μερικές ημέρες είχε γράψει ουσιαστικά στο twitter πως ο κορονοϊός δεν είναι αληθινός και φαίνεται πως έχει και την στήριξη του Ντόναλντ Τραμπ σε όσα λέει.

Παράλληλα, σε παλαιότερό της video τη βλέπουμε να εξηγεί γιατί αγαπάει τους άνδρες και γιατί μισεί τον φεμινισμό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα