Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ: Σε απομόνωση λόγω κορονοϊού, θα καθαρίζει τα όπλα του

Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ: Σε απομόνωση λόγω κορονοϊού, θα καθαρίζει τα όπλα του
Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ AP

Ο γιος του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και αποκάλυψε πώς προτίθεται να περάσει τον χρόνο της απομόνωσης.

Πώς θα περάσει τον χρόνο, που θα χρειαστεί να μείνει σε απομόνωση μετά το θετικό δείγμα στον κορονοϊό, αποκάλυψε ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, προκαλώντας και πάλι. Ο γιος του απερχόμενου Αμερικανού προέδρου, σε ανάρτηση στο instagram, δήλωσε ότι πρόκειται να καθαρίσει τη συλλογή με όπλα που διαθέτει.

“Κόλλησα κορονοϊό. Είμαι εντελώς ασυμπτωματικός” αναφέρει και αφού ρωτάει τους ακόλουθούς του να προτείνουν βιβλία, ταινίες και σειρές, τονίζει ” Μπορεί να περάσω 1-2 μέρες μόνος μου και υπάρχουν τόσα όπλα που μπορώ να καθαρίσω πριν βαρεθώ”.

Ο Τραμπ Τζούνιορ είναι το τέταρτο μέλος της οικογένειας Τραμπ που έχει μολυνθεί με κορονοϊό. Ο πρόεδρος, η πρώτη κυρία και ο γιος τους Μπαρόν, έχουν αναρρώσει από τον ιό, όπως και η φίλη του Τραμπ Τζούνιορ, Κίμπερλι Γκιλφόιλ.

Ο Τραμπ Τζούνιορ, όπως και ο πατέρας του ως πρόεδρος, έχει συχνά επικριθεί για υποβάθμιση της σοβαρότητας της πανδημίας παρά το γεγονός ότι έχει οδηγήσει στον θάνατο περισσότερους από 250.000 Αμερικανούς. Τον Οκτώβριο, ο Τραμπ Τζούνιορ είπε στο Fox News ότι οι επικριτές της προσέγγισης της κυβέρνησης Τραμπ για την πανδημία είναι «πραγματικά ηλίθιοι» και δήλωσαν ότι οι θάνατοι από κορονοϊό στην Αμερική είναι «σχεδόν τίποτα».

Ο Τραμπ Τζούνιορ πιστεύεται ότι έχει πολιτικές φιλοδοξίες πέρα ​​από το να είναι απλώς γιος του πατέρα του και έχει κερδίσει δημοτικότητα στη συντηρητική βάση του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, καλλιεργώντας προσεκτικά μια εξωστρεφή εικόνα.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα