Ντροπή: Έβαψαν σκύλο για να μοιάζει με τίγρη

Ντροπή: Έβαψαν σκύλο για να μοιάζει με τίγρη
Persatuan Haiwan Malaysia – Malaysia Animal Association

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απαράδεκτη πράξη κάποιων στη Μαλαισία να ζωγραφίσουν έναν αδέσποτο σκύλο πορτοκαλί με μαύρες ρίγες για να μοιάζει με τίγρη.

Σκληρές φωτογραφίες στη Μαλαισία δείχνουν σκυλί ζωγραφισμένο με έντονο πορτοκαλί και μαύρες ρίγες, να περιπλανιέται στους δρόμους χωρίς κολάρο.

Αφού οι περαστικοί ανακάλυψαν τον σκύλο, μια ομάδα για τα δικαιώματα των ζώων της Μαλαισίας ζήτησε πληροφορίες από όποιον γνωρίζει κάτι για το ποιος θα μπορούσε να είναι υπεύθυνος για αυτήν την απαράδεκτη πράξη.

Persatuan Haiwan Malaysia – Malaysia Animal Association

Η οργάνωση Persatuan Haiwan Malasia, η Ένωση Ζώων Μαλαισίας, δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια έκκληση για πληροφορίες μετά τον εντοπισμό του ζωγραφισμένου σκύλου σε δρόμο.

Αν και εξακολουθούν να μην υπάρχουν πληροφορίες για το ποιος ζωγράφισε το αδέσποτο, η ομάδα για τα δικαιώματα των ζώων κάλεσε τον κόσμο να παρουσιάσει τυχόν λεπτομέρειες που θα μπορούσαν ενδεχομένως να οδηγήσουν στη σύλληψη του ένοχου.

Ο σκύλος που τον έβαψαν να μοιάζει με τίγρη Persatuan Haiwan Malaysia – Malaysia Animal Association

 

Οι αντιδράσεις στα social media ήταν έντονες, καθώς μία χρήστης του Facebook, έγραψε: «Το πρόσωπο του σκύλου είναι λυπημένο, είναι τόσο κρίμα», ενώ κάποια άλλη πρόσθεσε: «Ο σκύλος πρέπει να κάνω ένα μπάνιο και να ξυριστεί η γούνα του για να απαλλαγεί από όλες αυτές τις χημικές ουσίες. Συγνώμη σκύλε, θυμήσου ποιος σου το έκανε αυτό».

Ο βαμμένος τίγρης, σκύλος Persatuan Haiwan Malaysia – Malaysia Animal Association


Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα