Ο Άνθρωπος της Ιεράς Σινδόνης: Αποκαλύφθηκε η υπερ-ρεαλιστική αναπαράσταση του Ιησού

Ο Άνθρωπος της Ιεράς Σινδόνης: Αποκαλύφθηκε η υπερ-ρεαλιστική αναπαράσταση του Ιησού
The Mystery Man YouTube

Στον Καθεδρικό Ναό της Σαλαμάνκα εκτίθεται το υπερ-ρεαλιστικό έργο τέχνης και αναπαράσταση του Ιησού Χριστού, "The Mystery Man". Συγκλονιστικές εικόνες.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ιστορίας, μεγάλοι ζωγράφοι και καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο έχουν προσπαθήσει να αποτυπώσουν και να περιγράψουν με κάθε λεπτομέρεια την εικόνα του Ιησού Χριστού από τη Ναζαρέτ, ωστόσο το έργο τέχνης με τίτλο “The Mystery Man” έρχεται να ανατρέψει τα πάντα.

Μετά από περισσότερα από 15 χρόνια επιστημονικών μελετών και ερευνών, παρουσιάστηκε στον Καθεδρικό Ναό της Σαλαμάνκα, στην Ισπανία, ένα υπερ-ρεαλιστικό και ογκομετρικό έρχο τέχνης, μία αναπαράσταση του πώς θα μπορούσε να είναι ο Ιησούς Χριστός, σύμφωνα με την Ιερά Σινδόνη του Τορίνο.

Μιλώντας στο Vatican News, ο επιμελητής της έκθεσης “The Mystery Man”, Alvaro Blanco, ανέφερε ότι η ομάδα καλλιτεχνών προσπάθησε να δημιουργήσει “μια φιγούρα όσο πιο αληθινή γινόταν σε αυτό που αναπαριστάται στη Σινδόνη του Τορίνο”.

“Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα έργο φτιαγμένο με την υπερρεαλιστική τεχνική στο οποίο έχουν εισαχθεί όλες οι λεπτομέρειες που εμφανίζονται στην Ιερά Σινδόνη (το κομμάτι υφάσματος ή το σάβανο που πιστεύεται ότι τυλίχθηκε με αυτό το σώμα του Ιησού Χριστύ μετά την αποκαθήλωσή του από τον Σταυρό), αν και έχουν γίνει κάποιες προηγούμενες μελέτες. Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι η εικόνα του Ιησού είναι αυτή που αναπαρίσταται πιο συχνά σε όλη την ιστορία”, ανέφερε ο Blanco.

Ο “Μυστηριώδης Άνδρας“, δημιουργήθηκε με βάση τρισδιάστατες μελέτες, συμπεριλαμβανομένων των αποτελεσμάτων διαφόρων μελετών που δημοσιεύθηκαν για την Ιερά Σινδόνη σε όλη την ιστορία της, όπως για παράδειγμα το αίμα, τις πληγές, τις μετρήσεις και τη θέση του σώματος.

Η έκθεση με την υπερ-ρεαλιστική εικόνα του Ιησού ξεκίνησε στον καθεδρικό ναό της Σαλαμάνκα της Ισπανίας στις 13 Οκτωβρίου και πρόκειται να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο για να δείξει την πιο ακριβή αναπαράσταση μέχρι σήμερα αυτού που θα μπορούσε να ήταν το πρόσωπο και το σώμα του Ιησού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα