Ο Axl Rose των Guns N’ Roses κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση

Διαβάζεται σε 3'
Ο Axl Rose των Guns N’ Roses κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση
Axl Rose Invision/AP Mark Allan

Για σεξουαλική επίθεση σε βάρος μοντέλου το 1989 κατηγορείται ο Axl Rose, αρχηγός του συγκροτήματος Guns N’ Roses.

Ο αρχηγός του θρυλικού συγκροτήματος της ροκ Guns N’ Roses Axl Rose, ο Αμερικανός Γουίλιαμ Μπρους Ρόουζ όπως είναι το πραγματικό του όνομα, κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση το 1989 από ένα μοντέλο, την Αμερικανίδα Σίλα Κένεντι, σύμφωνα με ένα δικαστικό έγγραφο της Νέας Υόρκης, που δόθηκε στη δημοσιότητα από εξειδικευμένα ΜΜΕ.

Σύμφωνα με την αγωγή, με ημερομηνία 22 Νοεμβρίου, ο 62χρονος Axl Rose φέρεται να διέπραξε μια «σεξουαλική επίθεση» και «βιαιοπραγίες» εναντίον της Κένεντι, μοντέλου τη δεκαετία του 1980, η οποία έχει την ίδια ηλικία με τον τραγουδιστή.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το γεγονότα φέρεται να εκτυλίχθηκαν το 1989, σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης, έπειτα από μια γνωριμία σε νυχτερινό κέντρο.

Σύμφωνα με την αγωγή, την οποία αναπαράγει ο Guardian, μετά τη γνωριμία τους ο Rose την κάλεσε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του για ένα πάρτι, αλλά δεν κάλεσε τη φίλη της καθώς δεν ήταν “αρκετά καυτή”. Η Κένεντι ισχυρίζεται ότι ζήτησε συγγνώμη από τη φίλη της και πήγε στο δωμάτιο του τραγουδιστή.

Μόλις επέστρεψε στο δωμάτιο, πάντα σύμφωνα με την αγωγή, ο Rose έδωσε στους καλεσμένους κοκαΐνη και αλκοόλ. Όταν η Κένεντι πήγε στο μπάνιο, ο Rose φέρεται να περίμενε έξω από την πόρτα και όταν εκείνη βγήκε, “την έσπρωξε στον τοίχο και τη φίλησε”.

“Η Κένεντι βρήκε τον Rose ελκυστικό και δεν την πείραξε αυτή η συνάντηση. Ήταν ανοιχτή στο να κοιμηθεί μαζί του αν τα πράγματα εξελίσσονταν καλά”, αναφέρει η μήνυση, αν και η ίδια επιμένει ότι δεν συναίνεσε στη βίαιη συνάντηση αργότερα το βράδυ.

Η Κένεντι ισχυρίζεται ότι έφυγε από το δωμάτιο αργότερα στο πάρτι, μόλις ο Rose άρχισε να κάνει σεξ με ένα άλλο μοντέλο που ήταν “επιθετικός με τρόπο που φάνηκε επώδυνος για το μοντέλο” και έκανε την Κένεντι να νιώσει άβολα. Αφού έφυγε από το δωμάτιο, άκουσε τον ήχο από γυαλί που έσπασε και τον Rose να ουρλιάζει στο μοντέλο.

Ισχυρίστηκε ότι ο Rose κατέβηκε στο διάδρομο προς το δωμάτιο της Rachtman, την έσπρωξε στο πάτωμα και την έσυρε, προκαλώντας της αιμορραγία. Μόλις μπήκε στο δωμάτιο, φέρεται να την έριξε στο κρεβάτι, άρπαξε το καλσόν και της έδεσε τα χέρια πίσω από την πλάτη.

“Της συμπεριφερόταν σαν ιδιοκτησία του, που χρησιμοποιούσε αποκλειστικά για τη σεξουαλική του ευχαρίστηση”, αναφέρει η αγωγή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα