Ξύπνα Ταγίπ! Ο Ερντογάν κοιμήθηκε και πάλι σε δημόσιο χώρο

Ξύπνα Ταγίπ! Ο Ερντογάν κοιμήθηκε και πάλι σε δημόσιο χώρο
Αποκοιμήθηκε ξανά ο Ερντογάν

Για μία ακόμη φορά, ο Τούρκος πρόεδρος αποκοιμήθηκε σε δημόσια εμφάνισή του. Έφταιγε η κούραση ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο, διερωτώνται οι πολιτικοί αντίπαλοί του.

Μπορεί οι σχέσεις του με τη Δύση να μη βρίσκονται στο καλύτερο σημείο, όμως ο Εμανουέλ Μακρόν του επιφύλαξε μια θέση στην… πρώτη σειρά, στην τελετή που έλαβε χώρα στο Παρίσι για τα 100 χρόνια από τη λήξη του Ά Παγκοσμίου Πολέμου. Και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αφού έκατσε εκεί αναπαυτικά… αποκοιμήθηκε!

Στα βίντεο που εντόπισαν οι πιο παρατηρητικοί, “καρφώνοντας” τον Τούρκο πρόεδρο, εμφανίζεται ο ίδιος με κλειστά τα μάτια εν μέσω της τελετής. Την ίδια στιγμή η σύζυγός του μοιάζει να προσπαθεί να του μιλήσει έχοντας αντιληφθεί την κάμερα. Ή όπως λένε οι πιο κακές γλώσσες είχε μάλλον “γλαρώσει” κι αυτή αλλά στάθηκε πιο τυχερή αφού δεν την συνέλαβαν οι κάμερες.

Στα τουρκικά social media όλοι αναρωτιούνται τι συμβαίνει. Ήταν η κούραση; Πολλές φορές αυτά τα ταξίδια αστραπή στο εξωτερικό είναι εξουθενωτικά και αυτό είναι ανθρώπινο. Ή μήπως συμβαίνει κάτι με την υγεία του Ερντογάν; Είναι γνωστό ότι αντιμετωπίζει προβλήματα τα τελευταία χρόνια, ενώ πέρυσι και φέτος οι κάμερες τον συνέλαβαν να κοιμάται δημοσίως δύο φορές, μία μιλώντας με τον Ουκρανό και μία με τον Μολδαβό ομόλογό του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα