Ο Φάουτσι “ξεγύμνωσε” τον Τραμπ και προκάλεσε εκνευρισμό στο επιτελείο του

Ο Φάουτσι “ξεγύμνωσε” τον Τραμπ και προκάλεσε εκνευρισμό στο επιτελείο του
Τραμπ και Φάουτσι, τον περασμένο Απρίλιο. AP

Ο Αντονι Φάουτσι τόνισε ότι η κατάσταση στις ΗΠΑ με τον κορονοϊό δεν είναι καθόλου καλή, "χαλώντας" το αφήγημα του Αμερικανού προέδρου.

Δύο ημέρες πριν τη διενέργεια των εκλογών στις ΗΠΑ ο Αντονι Φάουτσι προκάλεσε εκνευρισμό στο επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ.

Η επιμονή του Αμερικανού προέδρου να διαβεβαιώνει τον κόσμο που τον ακούει ότι η πανδημία στις ΗΠΑ έχει τεθεί υπό έλεγχο και ότι η χώρα είναι έτοιμη “να αλλάξει στάδιο” έφεραν τη λογική αντίδραση του επικεφαλής των Αμερικανών λοιμοξιολόγων.

Τι είπε ο Φάουτσι; Μα το απολύτως προφανές. Οτι, δηλαδή, η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και αναμένεται να γίνει δυσκολότερη γιατί οι θερμοκρασίες πέφτουν και ο κόσμος θα μαζεύεται περισσότερο σε εσωτερικούς χώρους.

Το επιτελείο του Τραμπ θεώρησε τις συγκεκριμένες δηλώσεις αλλά και ένα κοπλιμέντο που επρεφύλαξε στν Τζο Μπάιντεν ο Φάουτσι ως αιτία πολέμου.

“Επέλεξε δύο ημέρες πριν από τις εκλογές να επικρίνει δημοσίως τον πρόεδρο και να αποκαλύψει τις πολιτικές του προτιμήσεις, αυτό είναι απαράδεκτο” τόνιζαν από το επιτελείο του Αμερικανού προέδρου, πλην όμως τη ζημιά την είχε κάνει ήδη ο ίδιος ο Τραμπ.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα