Ο μακάβριος διάλογος της Κάρλα Μπρούνι με τον Φρανσουά Ολάντ στην κηδεία του Χάλιντεϊ

Ο μακάβριος διάλογος της Κάρλα Μπρούνι με τον Φρανσουά Ολάντ στην κηδεία του Χάλιντεϊ
Former French presidents Nicolas Sarkozy, right, Francois Hollande, Carla Bruni Sarkozy, 2nd right, and Julie Gayet, left, attend the funeral service of French rocker Johnny Hallyday at the Madeleine church, in Paris, France, Saturday, Dec. 9, 2017. France is bidding farewell to its biggest rock star, honoring Johnny Hallyday with an exceptional funeral procession down the Champs-Elysees, a presidential speech and a motorcycle parade all under intense security. (AP Photo/Thibault Camus, Pool) AP

Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας και η σύζυγος του προκατόχου του αντάλλαξαν μερικές κουβέντες δίπλα στο φέρετρο του γάλλου ροκά που πολλοί χαρακτήρισαν «γάλλο Έλβις Πρίσλεϊ»

Η πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Κάρλα Μπρούνι, δεν είχε τύχει ποτέ να έρθει ποτέ πρόσωπο με πρόσωπο με τον πρώην Πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, που ανέλαβε τα ηνία της διακυβέρνησης, μετά τον σύζυγό της, Νικολά Σαρκοζί.

Το περασμένο Σάββατο, όμως, οι δυο τους χρειάστηκε να καθίσουν δίπλα-δίπλα στην κηδεία του Τζόνι Χάλιντεϊ. «Λόγω πρωτοκόλλου, κάθισα δίπλα στον Ολάντ. Του είπα: ‘’Μπορεί να καταλήξουμε να συμπαθούμε ο ένας τον άλλον και να έρθετε στην κηδεία μου’’», φέρεται να είπε σε δημοσιογράφο της Daily Mail αργότερα η Κάρλα Μπρούνι μετά τη συναυλία της στο Λονδίνο.«Εκείνος μου απάντησε: ‘’Μπορεί να πεθάνω εγώ πριν από εσάς’’ και εγώ του είπα: ‘’Το ελπίζω!’’», φέρεται να είπε ακόμα η Μπρούνι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα