Ο Μπους δεν ψήφισε Τραμπ

default image

Ο Rush Limbuagh είναι ένας από τους πιο διάσημους ραδιοφωνικούς παραγωγούς στις ΗΠΑ που ζουν στον πυρετό των εκλογών και έδωσε την είδηση ότι ο Μπους δεν ψήφισε τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός Rush Limbaugh του KFBK, ένας από τους πιο διάσημους στις ΗΠΑ, ανέφερε εν μέσω διαδικασίας ψηφοφορίας για τις αμερικανικές εκλογές ότι η οικογένεια Μπους δεν ψήφισε τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών, Ντόναλντ Τραμπ. Δήλωσε μάλιστα ότι οι Μπους θα ψήφιζαν την υποψήφια των Δημοκρατικών, Χίλαρι Κλίντον.

Τελικά, όπως επιβεβαίωσε το CBS News που μίλησε με τον εκπρόσωπο Τύπου του πρώην πλανητάρχη, ο Τζορτζ Μπους ο νεώτερος και η σύζυγος του Λόρα, αποφάσισαν να ψηφίσουν “λευκό” ως προς το όνομα του επόμενου προέδρου των Πολιτειών.

Στη διαδικασία εκλογής βουλευτών και γερουσιαστών, επέλεξαν υποψηφίους από το ρεπουμπλικανικό κόμμα όπως άλλωστε αναμενόταν.

Ο Τζορτζ Π. Μπους, διοικητής του Τέξας και δηλωμένος υποστηρικτής του Τραμπ, είχε δηλώσει πρώτος πριν λίγες ημέρες ότι ο θείος του σκόπευε να ψηφίσει υπέρ της Χίλαρι Κλίντον.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα