Ο Ντ. Τραμπ Τζούνιορ καλεί τον πατέρα του να κάνει “ολοκληρωτικό πόλεμο”

Ο Ντ. Τραμπ Τζούνιορ καλεί τον πατέρα του να κάνει “ολοκληρωτικό πόλεμο”
Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ AP Photo/Richard Drew

Στο... σύνηθες οικογενειακό ύφος, ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ έδωσε το σύνθημα έτσι ο πατέρας του να διεξάγει ολοκληρωτικό πόλεμο για τη "νοθεία" στις αμερικανικές εκλογες.

Ο Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ παρότρυνε την Πέμπτη τον πατέρα του, τον Ρεπουμπλικάνο πρόεδρο των ΗΠΑ, να εξαπολύσει «ολοκληρωτικό πόλεμο» εναντίον της εκλογικής «νοθείας» που διαπράττεται, κατ’ αυτόν, στην καταμέτρηση των ψήφων που κατατέθηκαν στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

«Το καλύτερο για το μέλλον της Αμερικής» είναι ο πρόεδρος Τραμπ να «κηρύξει ολοκληρωτικό πόλεμο γι’ αυτές τις εκλογές και να αποκαλύψει όλη τη νοθεία, την κλεψιά, τους νεκρούς/ετεροδημότες ψηφοφόρους, όλα αυτά που γίνονται εδώ και υπερβολικά πολύ καιρό», υποστήριξε ο Ντόναλντ Τραμπ ο νεότερος σε ανάρτησή του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter. «Είναι καιρός να καθαρίσουμε αυτό το χάος και να σταματήσουμε να μοιάζουμε με μπανανία», πρόσθεσε ο ίδιος.

Η διαχείριση του Twitter τοποθέτησε σύντομα ειδική σήμανση στο μήνυμα αυτό του Τραμπ τζούνιορ, χαρακτηρίζοντας το περιεχόμενό του «αμφισβητούμενο» και «παραπλανητικό».

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα