Ο Πρίγκιπας Χάρι σπάει τη σιωπή του: “Λυπάμαι πολύ”

Ο Πρίγκιπας Χάρι σπάει τη σιωπή του: “Λυπάμαι πολύ”
Ο Πρίγκιπας Χάρι AP

Ο Πρίγκιπας Χάρι έσπασε τη σιωπή του, εκφράζοντας τη λύπη του για το Megxit αλλά και δηλώνοντας πως δεν υπήρχε άλλη λύση.

Ο Πρίγκιπας Χάρι εξέφρασε την έντονη λύπη που του προκάλεσε η αποχώρηση από τη βασιλική οικογένεια αλλά και η αποποίηση των καθηκόντων του. Όπως είπε, κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας του στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που ίδρυσε ο ίδιος το 2006 (Sentebale charity), αυτός και η Μέγκαν δεν είχαν άλλη επιλογή παρά να παραιτηθούν από τα βασιλικά αξιώματα.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Δούκας του Σάσεξ, με έναν συγκινητικό λόγο, παραδέχτηκε πως το ζευγάρι ήλπιζε πως θα μπορούσε να συνεχίζει να “υπηρετεί” το βασίλειο, χωρίς κρατική επιχορήγηση, ενώ επέμεινε πως η Μεγάλη Βρετανία θα είναι πάντα το σπίτι του.

Όσο για τη Μέγκαν υποστήριξε πως διακατέχεται από τις ίδιες πεποιθήσεις και ήταν πάντα ιδιαίτερα ενθουσιώδης και πρόθυμη να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα βασιλικά της καθήκοντα.

“Από την πρώτη στιγμή που παντρευτήκαμε με τη Μέγκαν, ήμασταν ενθουσιασμένοι. Γεμάτοι ελπίδα και έτοιμοι να υπηρετήσουμε τη βασιλική οικογένεια. Για όλους αυτούς τους λόγους διακατέχομαι από έντονη λύπη που φτάσαμε στο σημείο αυτό”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα