Αποκαλύψεις για τον Πρίγκιπα Χάρι: “Το έκανε για τη Μέγκαν και τον γιο τους”

Αποκαλύψεις για τον Πρίγκιπα Χάρι: “Το έκανε για τη Μέγκαν και τον γιο τους”
Ο Πρίγκιπας Χάρι AP

Τι δήλωσε στην εκπομπή "The One Show" ο φίλος του Πρίγκιπα Χάρι, JJ Chalmers, για την απόφαση του ίδιου και της Μέγκαν να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους αξιώματα.

Την παραίτηση του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ από τα βασιλικά τους αξιώματα σχολίασε ο JJ Chalmers, φίλος του Χάρι από την περίοδο της θητείας του στο στρατό.

Ο JJ Chalmers αναφέρθηκε στην απόφαση του ζεύγους, που “τάραξε” τη βασιλική οικογένεια και ολόκληρη τη Μεγάλη Βρετανία, εξηγώντας τους λόγους που τους οδήγησαν εκεί.

Ο φίλος του Χάρι εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή “The One Show” του BBC και δήλωσε πως η πρώτη προτεραιότητα του Χάρι είναι η σύζυγός του και το παιδί τους.

“Πιστεύω πως η απόφασή το στηρίζεται στο να προστατεύσει την οικογένειά του. Να προστατεύσει τη σύζυγό του ως σύζυγος και το παιδί του ως πατέρας, ειδικά όταν είναι όλα τα ΜΜΕ στραμμένα πάνω τους”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Επίσης, ο JJ Chalmers κάνει αναφορά στον θάνατο της μητέρας του Χάρι, της Πριγκίπισσας Νταϊάνα, δηλώνοντας πως ίσως να επηρεάστηκε και από το τραγικό γεγονός που τον στοιχειώνει έως σήμερα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα